Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika25
tag
Én a fújást választottam, a szívást még nem próbáltam, így nagyon jól hűt. Szerintem jobb a fújás, mert az alaplap amúgy is melegebb mint a szabad levegő, ezáltal az alaplap felől meleg levegőt szív, rosszabb lesz az eredmény.
Gigabyte GA-P61-USB3-B3, Intel Core i3 2100, 4GB Kingson RAM, ASUS HD6770 Direct CU 1GB, ACER monitor, 400 GB Samsung winchester, DVD író, FSP 350W-os tápegység, Cooler Master ház, Logitech EX110 billentyűzet és egér.
-
goya999
tag
Sziasztok!Egy CM Elite 335 házam van.Jelenleg a procit egy Thermaltake Contac 21 hűti,két AC F9 pwm ventivel.A ház elejére egy AC F12 pwm van téve,hátra pedig egy AC F12 pro pwm.Mind a négy venti egy AC pst kábelre van csatlakoztatva.
A házban legfelülre van téve egy dvd író és az alatta lévő helyre szeretnék ventilátort tenni,mert a videókártya szinte kettéválasztja a ház belsejét.Hogyan lehetne ezt megoldani?Ezek például jók lennének?
http://pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-stock.tpl&product_id=2152&category_id=365&option=com_virtuemart&Itemid=6
vagy
http://pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-stock.tpl&product_id=1579&category_id=365&option=com_virtuemart&Itemid=6
Vagy milyen más megoldás lenne a jelenlegi házamhoz? -
őstag
Ez így elméletben okés?
Kettő elől befúj, felül, illetve hátul pedig kifújnak. Minthogyha kevésbé lenne effektív ez így, mint a régi házam hűtése . A ventik 12cm-esek. Lehet mondjuk újra kellett volna pasztáznom a CPU-t, de három napja cseréltem procit, akkor kapott új pasztát.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest