Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni97

    őstag

    Úristen milyen meccset toltam haverommal.
    A jungle beírja hogy ha quinnt topot mer hozni a gyerek troll pickel. Pickelt is egy sorakát jungle-be. Az enemy szét campelte topot és persze neki állt sírni hogy mekkora noobok hogy csak 1v2-be mernek neki menni, persze nem ő volt a hibás hogy pusholt és meghalt egyfolytában. Minden lane-n 1 tornyot vertünk be, kivétel miden mert ott inhib turetig jutottunk, az enemy meg mindenhol inhibig. 1 baron-t elvittek, ekkor mi kezdtük el és le is öltek közülünk mindenkit, az ősi sarit is ők vitték el. Mikor már csak nexusunk volt miden, akkor valahogy el tudtunk vinni egy baront amivel ki sikerült defelni egy kis ideig. Egyszer hibáztam egy nagyot mert beultiztam tf-el 3 ember közé és összevissza lökdöstek meg stunoltak, ilyenkor azt hittem endelnek miattam, de szerencsére nem sikerült. Nem is tudom, hogy hogy tudtuk megnyerni ezt a rohadt meccset. Igazából a vége felé már nagyon izgalmas lett a meccs, az elején sajnos csak idegeskedések és kötekedések voltak.
    Végén s+, ládát és kulcstöredéket kaptam, nyitni is tudtam egy követ és egy aatroxot, majd mikor betörtem azt a követ megint champet nyitottam majd vettem töredéket és igazából 1700 ip-ből kaptam egy malzát.
    Nem tudom, hogy még mennyire használható és mennyire erős, mert a akartam vele is játszani, ahogy megláttam hogy milyen erős suppnak is, csak valamelyik patch-ben gyengítették.
    itt a meccs ha érdekel valakit.

Új hozzászólás Aktív témák