- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
válasz Beni97 #38201 üzenetére
Megvettem, egy normált már mentem, csak kedves diás nida eltrollkodta a meccset, úgyhogy nem igazán volt valódi próba. Tetszik, de kell hozzá csapat. Ulti és az elnyelés is nagyon függ a csapatodtól, mert ha nem figyelnek oda, vagy rosszul csinálják a dolgokat, akkor többet ártasz, mint használsz. Na mindegy, holnap játszok vele jó néhány meccset, majd írhatok hosszabb véleményt.
-
hugi0
őstag
válasz Beni97 #38525 üzenetére
op.gg szerint 1063 az MMR-ed, es 1200 nel kezdodik silver.
A hatterben van egy szamlalo amit MMR nek hivnak, ezek a diviziok csak diszitesnek vannak.
Szoval amig az MMR-ed 1200 alatt marad addig nem nagyon fogsz silverbe jutni.Hacsaknem lesz egy jo szeriad es eppen feljutsz, ha ott meg tudsz nyerni parat akkor, valoszinuleg fent is maradsz.
Ezen felul ha a csapatert supportkent akarsz tenni, hogy nyerjetek, akkor ne blitz-et vidd.
Nem arra valo az a champ, hogy tamogasd az adc-t. - hanem funolni (szerintem).
A KDA-d arrol arulkodik szeretsz kergetozni, meg a torony alatt is.Ha belehelsz, akkor inkabb ne olj meg senkit. - mert hatranyba kerulsz.
Igen hatranyba ! - akkor is ha megolod.Mert amig a hullazsakban varod az ujraeledest, es ujra kiersz a lenre, addig mindenki mas farmol, kapja a goldot es az XP-t. DE TE NEM !
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Ryder1
senior tag
válasz Beni97 #38534 üzenetére
Ez már jó, hogy tudod miben kell fejlodnod. Próbálj meg minden lane-re találni 1-2 hőst, amikkel tényleg jó vagy és csak velük játssz! Ne foglalkozz azzal , hogy mit mondanak, ne foglalkozz counterekkel ! Ha gondolod, mehetünk par normalt, adhatok tippeket. Plat2 main sup.
-
Imilenni
addikt
válasz Beni97 #38563 üzenetére
Hecarim: Ghost+E+Q=First blood vagy el"Fash"-el az enemyy de még így is megszokott lenni!
Kha'Zix: Szintén E+Q (Q helyett lehet W is) Itt sajnos kissebb az esély a killre de 10-ből 8x nekem sikerülni szokott.
Ezek a Piros gólem leszedése után természetesen.Press "F" to pay respects.
-
Jim-Y
veterán
válasz Beni97 #38657 üzenetére
Szia, en meg unranked vagyok igy fogadd a javaslataimat megfelelo szkepticizmussal Raneztem az op.gg profilodra ott is most az Annie jatekaidra szurtem.
11G 4W 7L (Ebben normal, Ranked meg ARAM is van asszem). A lenyeg, hogy a 4W kozul 3x upgradelted a trinketet mig amikor vesztettel akkor 1x sem. Tovabba az is latszik, hogy volt nem is egyszer, hogy sok halalod volt te megsem vettel wardot mideskent. Gondolom sokszor haltal meg ganktol ilyenkor megsem vasaroltal wardot hogy ezeket megelozd. Szerintem -sot hat biztos- tul sokszor halsz meg Annie-vel Nem azt mondom, hogy ilyen szempontbol biztonsagos champ, mert nincs igazan jo escape-e, de pont emiatt jobban kell hlyezkedni vele es biztonsagosabban kell jatszani vele. Probald meg a CS/min-t 5,6 korul tartani stabilan, sajnos sokszor nagyon keves a CS. Szerintem csak akkor elfogadhato, hogy nem vettel + wardot amikor nagyon kevesszer haltal meg vagy nagyon fel vagy feedelve es nem volt ra igazabol szukseg.
+ esetleg probalj ki egy mas buildet. Te a ROA fele utat koveted, esetleg probald ki ezt. En ezt szoktam epiteni vele (bar mondom unranked vagyok, szoval ez csak egy javaslat nem is tanacs igazabol).
1. Morello (AP, CDR, ManaRegen) minden ami kell
2. boots
3/a. mostanaban Rylai-t epitek mert buffolva lett meg ad + sustain-t
3/b. Luden's
4. Raba
5. Zhonya -
yabba
aktív tag
válasz Beni97 #38835 üzenetére
Mentem egyet én is Fiorával.
A Q-t akkor tudod jól használni, ha véletlen feléd néz a gyenge pont. Nem ez a jellemző. Teamfightban meg mire megfelelő pozícióba kerültél, már rég meghaltál. Az ultit max arra érdemes ellőni, akit amúgy is megölnek a csapattársak, mert 4 irányból bevinni 4 támadást szerintem esélytelen. Egy CC (jó, védd ki az elsőt, akkor 2) és meghaltál. Az E tényleg nem ér semmit.
Vagy csak sokat kell gyakorolni...
-
-
kenwood
veterán
válasz Beni97 #38908 üzenetére
Azert,mert nincs olyan hos,amelyik minden osszeallitasban,minden csapat ellen jo.
Nidalee jo dmg,viszont nincs se stunja,se aoe ultija,es papirbol van.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
kenwood
veterán
válasz Beni97 #39055 üzenetére
dll fileokat soha nem toltunk le.
normalis programozo ilyen hibauzenetet nem is hagy benne a szoftverben,mert az egyszeri user azt hiheti,h eleg letolteni egy dll filet,es megoldodik a problemaja.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
bucketb0b
őstag
válasz Beni97 #39110 üzenetére
Sok mindennel lehet sok helyen érvényesülni csak ha nem a metat viszed akkor te leszel a noob ha nyer a csapat ha kikap.. sőt akkor is te leszel a noob ha egy vayne toppot mész, lehozod a laned, besegítesz mindenhol, de közben a bot úgy telibe feedbe bassza a saját lanejét, hogy már tök mindegy.. de akkor is téged fognak szidni, mert te vagy a troll meg a noob
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest