- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankcity
csendes tag
Üdvözletem!
Nekem egy 3 éves Panasonic 82cmes TX-L32U2E típusú lcd-tvm van.Fordítva tettem bele a memóriakárytát és aztán elment a kép és csak a led kijelző villog.Hetet villan aztán abbamarad 2-3 mp-ig aztán újra 7 villanás.Nem reagál semmire nem lehet bekapcsolni.Azt mondják attól nem lehet a hiba h fordítva tettem bele a kárytát de valahogy mégis onnantól kezdve lépett fel a hiba.Választ előre is köszi. -
MADKING
tag
válasz
csiramokus #2347 üzenetére
Erdekes hiba, az biztos.
Probald meg szamitogep utan, belteribe rakni, ugy hogy kabelt vegig benne legyen LG-be dugva.
Ha akkor lehet hogy a jel gyenge hogy nem tud megjeleniteni, vagy maga a felbontast nem tud. -
MADKING
tag
Szia!
Samsung
LE27S71BX/XEN
AG113SDP301454H
CR03
Kijelzo
V270B1-L04 Rev.C1Ha lehet kerni, megnezned ennek is COF kabelt hogy van e?
Fonokom, elso napon azzal fogadott, hogy fekete a kepernyo csak vertikalis vekony szines csikokat lat.
COF kabelen chipnek a ragasztoja szett folyott, kicsit kapot meleget, raadasul a Tv majdnem a radiatoron volt. -
twon
tag
válasz
Chris Kiki #2251 üzenetére
Az F szeriás TV nem működik ezzel a billentyű kombinációval! Tudsz más megoldást?
-
MADKING
tag
válasz
csiramokus #2201 üzenetére
Szia!
Samsung-on megy a belteri az Lg-n ment, csak most nincs kep de hang van?
ha jol ertettem a mit leirtal. -
csiramokus
csendes tag
válasz
csiramokus #2201 üzenetére
sziasztok - az előzőmre esetleg valami ötlet valakinél?
-
axlrose32
őstag
válasz
MADKING #2341 üzenetére
Igen ilyesmin "borultam" ki a minap...F szériás
Készülék típusa (esetleg product code vs SN) , kijelzőhiba gyanú esetén fotó.
Ennyire egyszerű.
Típus esetén nem hanyagolhatók a kötőjelek, pontok és nem felcserélendők a betűk sem.
A halálom amikor pl. "T 460 H w 02" van megadva egy t-conhoz, persze ami igazán fontos a verzió szám kimarad.
Helyesen ahogy a panelon látszik ez a formátuma: T460HW02 V0, ezzel már lehet valamit kezdeni. -
axlrose32
őstag
válasz
joco9608 #2339 üzenetére
Szia!
Akkor a készülék modellszámát próbáld, mert amit leírtál azt még a google sem ismeri...Ja igen, ha helyesen írtad volna:
BW1.194R
Akkor a repair kitre is rábukkantál volna:
http://www.ohmsupplies.co.uk/REPAIR-KIT-BEKO-POWER-BOARD-BW1194R/BW1194R-KIT44Ráadásul benne vannak a pozíciószámok, szerintem ránézésre 3000Ft anyagköltségből felállítható az eredeti is.
-
joco9608
újonc
Valakinek nincsen vagy nem tudna beko bw1194 egy ilyen tápot ami üzemképes???
-
törölt tag
Sziasztok,
LG 42 s000 lcd tévéhez való t-con panel alkatrész felől érdeklődnék. Tudtok segíteni, hol lehet ilyeneket venni, milyen áron?
Köszönöm!!!
-
MADKING
tag
válasz
axlrose32 #2330 üzenetére
Sajnos nem kerdeztem hogy mit csinaltak mielott jott a hiba.
De nem is foglalkoztam vele, mivel gyorsan cselekedni kellett.
Mivel a TX-P42S20E meg nem tudni, hogy lesz e szallag, vagy mi lesz a sorsa tovabbiakba.
Gyorsan szereztem, TX-42G20ES, ennek meg most deritettem ki hibat.
Igy vagy mind 2 menni fog vagy egyse -
axlrose32
őstag
válasz
#53303296 #2324 üzenetére
Szia!
A szavatosságba még beleférsz.
Mivel sok gyártó azon kisérletezik, ("mérnökök százait" megfizetve), hogy miként tudják a készülékek élettartamást a lehető legpontosabban a garancia lejárta utánra "időzíteni", ezért van keresnivalód.
A legjobb példa az egyik nagy gyártó power boardja, melyeken a szekunder oldali elkók a legkorábbi példányokban még 1000uF/25 voltosak voltak, majd egy évvel később lecserélték a gyártásban a "kifejezetten" szabvány 820uF-re. -
törölt tag
Megint én vok.
Csak még vmit kérdeznék. Elolvastam a garancia micsodát, amiben az áll: jótállás 2év, szavatossági idő:3 év. Mi a különbség a két dolog között? (mer' a "szavatosságba" még jócskán beleférek)
Köszi! -
törölt tag
Szia axl...!
Következő a gondom, ha tudsz segíteni...! Van egy 2év 3 hónapos LG 42PT353 plazmám. Ma du. bekapcsoltuk, a led lassan elaludt (mint szokásos), de a kijelzőre nem jött semmi fény (mint szokásosan kellene) Többször próbálkoztam, a jelenség ugyan az! Áramtalanítottam, újra bekapcs., led elalszik majd újra kigyullad...., kijelző sötét.
De a vásárlás óta számtalanszor előfordult már, hogy bekapcs.-kor a led meg sem "nyikkant", tovább világított, ellenben a kijelző halványan világított, Akkor aztán ebben az állapotában semmire nem reagált (sem power-off...sem csatorna...semmilyen funkció gombra). Ilyenkor a hátuljában egy zöld led villogott. Ekkor egyetlen dolgot lehetett csak csinálnom: konnektor ki, várok 15-20 másodpercet, konnektor vissza, led világít...távkapcs power, és minden tökéletesen működik.
Ellenben most az elsőkben leírt dolgot produkálja, az az semmit
Úgyhogy most ez van!
Tudsz valami orvoslást a problémára?
Köszi anubisz77 -
MADKING
tag
Udv
ujra itt, masik kerdessel
Panaszkodik TX-P42G20ES problema kovetkezo, fokapcsolo bekapcs, tavkapcsolorol bekapcsolom de nem kapcsol be, inkabb relek lekapcsolnak, es elkezd 3masodpercenkent egyett villogni piros led. Viszont ha tavkapcsolon nyomom gombot es bekapcsolom a fokapcsolot nagy nehezen de 10bol 1x csak elindul.
Csinaltam kis
Odaig eljutottam vele hogy egyettlen forumon talaltam ugyan ilyen hibarol leiras, IC8000 baja volt.
Hatha talalkozott v ki ilyennel elegge bizonytalan hiba jelenseg. -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy LG 26LC51 tipusú Lcd tv, azt a hibajelenséget csinálja, hogy bekapcsolom megjelenik a kép, és kb 5mp múlva kikapcsol a tv magától. csak a power gombra reagál semmi másra. Szervízbe még sose volt idáig tökéletesen működött.
ha valaki tudna segíteni mi lehet a hibajelenség oka kb mennyi lenne a javítása, megköszönném! -
Jlaszo81
csendes tag
Boldog Újévet a kedves fórumozóknak!!!
-
Rolli
aktív tag
A samsung tv-kre mennyi garancia van?
Mert ahogy lebontottam a tv hátulját 2011.08 volt a hátlapon.
Tehát elvileg 2 éve vehettem.
Sajnos a garipapírját nem találom.Axel írta,hogy a fődarabokra 3 év lehet.
Mit jelentenek a fődarabok?ez lehetséges a Samsung tv-kre is?
Garipapír nélkül tudom ezt érvényesíteni?
Esetleg nincs valakinek eladó üres garanciajegye?Köszönöm.
-
atibence
újonc
Helló,sziasztok.Mindenkinek nagyon boldog új évet kivánok.Lenne egy problémám hátha tudna valaki rá megoldást.Vettem májusban egy Samsung sp43t8he projektoros tvt.Eddig tökéletesen ment,de tegnap este elcsúszott rajta a piros szín.
1:Mi lehet a baja?
2:Mennyibe kerülne megjavítani?
3:Érdemes-e vele foglalkozni?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
akvaterv
csendes tag
Sziasztok,
Jó hogy megtaláltam ezt a topicot. Nekem egy Philips LC7.2E LA 37 colos lcd tv-vel akadt a fotókon látható problémám, valamint a kép életlen és sötét is. Minden bemeneten egyforma a jelenség, a fényerő kontraszt növelésével még rosszabb. Hozzám már így került, és boldog használója lennék ha orvosolható a probléma. Van teljes szervíz doksim, de nem kontárkodni szeretnék, ezért nem turkáltam bele a szervíz menübe.
Egyáltalán meg kéne tudnom szoftveres, vagy hardveres hibára utal a jelenség. -
axlrose32
őstag
válasz
#33157888 #2302 üzenetére
Szia!
Ha a gari nem is (mert mondjuk 2 évet adtak rá), de a szavatosság fődarabok esetében továbbra is három év. Tehát 2014.02.13-ig érvényes.
A garanciával ellentétben itt elvileg neked kellene bizonyítanod, hogy hibás a kijelző, viszont én megsúgom, hibás a kijelző.
Tehát menj be a legközelebb eső garanciális szervizbe és kérd a cseréjét!
Konkrétan emlékezetből egy LTY320HM03 kijelzőről volt szó, és csak az elmúlt fél évben legalább 10 esetben diagnosztizáltam ugyanezt a hibát.
Hajrá! -
Jlaszo81
csendes tag
válasz
axlrose32 #2303 üzenetére
Pontosan háttér fény van hang van, minden müködik csak kép tartalom nincs, és a mért fesz t-con nélkül csak 8,6 ra esett vissza kötve t-con most csak 1,6, igazad van ha nem t-con ami szerintem olcsób lett volna cserélni akkor a main ami joval drágáb lehet marad a javítatás, de akkor main löhete ki a t-con biztositékát is?
-
törölt tag
Lenne nekem is egy kérdésem. Van egy Sony KDL 32BX 400 LCD TV és nemrégiben megjelent a képernyőn egy vízszintes irányú sűrű csík (kb 10 cm ) a képernyő felső harmadában. Közben UPC pofa is volt nálunk mert megadta magát a felvevő doboz és szerinte panel hiba. A probléma az, hogy 2011.02.13 -án vettük a tévét, tehát mar nem érvényes a gari.
Mit szóltok, valóban panel lesz ? Mennyibe kerül egy panel csere, egyáltalán megéri vagy inkább egy új tévét kellene venni?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Quantum ES4 // ÚJ // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest