Új hozzászólás Aktív témák

  • gzoll

    tag

    válasz laposonly11 #3882 üzenetére

    Annyira csodálatos, amikor valaki tényleg nem ért valamihez, visít, ordít minden megnyilvánulásából, hogy az informatikai tudását a BLIKK színes kis heti hírmorzsáiból kaparja ki.

    Az 1 giga ram, az egy határ/korlát nem csak Win 10 alatt, mert nekem anno Win 7 alatt is az 1 giga rammal szerelt netbookomon ugyanúgy bezáródott valami, ha nem tudta az oprendszer már hova tenni. Korábban pedig nem bezáródott egy alkalmazás hirtelen, hanem az egész gép úgy ahogy volt befagyott/leállt kékhalállal. A jelenség nem új, ha valami nem fért bele 1 gigába, az korábban se fért bele 1 gigába... Ezt nem togateam hasraütésből találta ki, hanem ez így működik, nem csak az informatikában. Ha van egy tárolód 1000 egységre, és van benne elfoglalva 500 egység, te pedig még 700-at be akarsz tenni, akkor választanod kell, mert mindkettő nem fér bele. Bár akármennyire is erőlködöm, nagyon nagyon nagy a valószínűsége, hogy se ezzel se más példával nem sikerülne átküldeni ezt az egész egyszerű tényt. A számítógépekben az éppen futó programoknak fix helyen kell elférniük, ha nem férnek el, akkor valamit kipakol a rendszer, mi mást tudna csinálni? Írja fel egy papírra a memóriába be nem férő részt, azt majd visszaolvassa? O_o

    Ez a téma teljesen alkalmatlan minden olyan embernek, akik megragadtak a rovásírás korában, meg az Ave Maria szent gyülekezet "kővel bottal minden megoldható" őstanításánál. 2016 van (Üdv!), a modern technológiai eszközök és megoldások bonyolultak. Nem hülyék készítik őket, és alapvetően nem hülyéknek. Az, hogy valaki nem követi a legújabb trendeket, újításokat, az nem gond, de legalább fogadja el, hogy van, amit nem tud, nem ismer eléggé (és ha ez zavarja, akkor tájékozódjon, a Google használata ingyenes!), és már elképzelhető, hogy évek óta nem úgy működik valami, ahogy ő azt anno megismerte és megszokta.

    Az elmúlt egy hétben azért itt jó pár hozzászóláson pontosan úgy éreztem magam, mintha látnék egy fazont, aki egy Airbus A380-as gépet dobálna sóderkaviccsal és közben ordibálná, hogy az ördög műve, hogy egy ekkora ház repül... Ember, ne már. Annyi felhasználó van itt, akik segítségért jönnek ide, a másik fele meg azért van itt, hogy segítsen. Hogy az emberek megosszák egymással egy olcsón, jó kis ajánlatként beszerezhető tablettel kapcsolatos tapasztalataikat, hibákat, megoldásokat. Szerintem rohadtul gyorsan be kéne fejezni ezt az irányvonalat, hogy valaki ír valamit, és azt, hogy válaszként hozzáértés hiányában butaságokkal körbeszórt idétlen csűrcsavarral kirókázzon valaki egy olyan hozzászólást, aminek látszólag a célja csak a butaság további kiböfögésének az alapjának a megteremtése. Ne itt. Köszi. Vagy ha nagyon muszáj, akkor nyugodtan lehet keresni/találni a neten nagyon sok olyan fórumot, ahol dedikáltan a Windows 10 a téma. Igény szerint vannak olyan fórumok, ahol imádják, meg vannak olyan fórumok, ahol utálják a Windows 10-et.

    Köszike! :-)

Új hozzászólás Aktív témák