Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
válasz
Motion_Blur #16778 üzenetére
Én azért (is, legfőkép) hàtràltam ki egy hàzból, mert dh-s ingatlanos. A 34m-s hàzra nem fogadjàk el a 31m-s ajànlatot (32-t kérnek) mert hàt jutalékot is ki kell fizetni, ingatlanoson kìvűl nem tudnak/akarnak megegyezni, mert dh-s elég szar szerződést köt velük, illetve én, mint vevő tegyek le az ingatlanosnak 1milliót vételi szàndéknyilatkozattal... Hàt, màjus közepe óta àruljàk, fogjàk egy darabig úgyérzem.
-
Kobe
veterán
válasz
Motion_Blur #16778 üzenetére
Welcome to the crisis. Az embereknek vagy nincs penze, vagy nincs munkaja, vagy reszmunkaidoben dolgoznak, vagy szimplan kivarnak mert epp ezerrel kezd beutni a masodik hullam.
Ha az emberek nem akarnak ingatlant venni, akkor azon az ingatlanos sem nagyon fog tudni segiteni.
A jo pecok eladjak magukat, ingatlanos nelkul is.
Ha meg erdeklodo sincs, akkor valoszinuleg a lokacioval vagy az arralvagy a ketto kombinaciojaval lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest