Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz j0k3r! #17859 üzenetére

    Úgy véled, hogy 2020-ban szépen emelkedtek a fizetések, minden jól ment? Én úgy látom, hogy ahogy fogynak a CSOK & Babaváró felvevők, úgy fogy el a támasz a mostani árak alól. Senki se gondolja, hogy fizetésből és bérből vásárolnak ingatlanokat az emberek.

    Nincs alátámasztható konkrétumom, csak környezetem példái, nyilván nem reprezentatív, de pont azt látom, hogy sokan adósodnak el 20 éves hitellel (+kimaxolt 3 gyerekre bevállalt támogatásokkal) észérvekkel abszolút nem alátámasztható módon, úgy hogy a férj 2 melót tol párhuzamosan, és minden nap nyolcra "ér haza" a családhoz, alap hogy 18-22 kerületekbe költöznek csak hogy legyen ház, miközben ugyanúgy Budán meg a 13. ker másik felén dolgoznak továbbra is (nem is mindenhol engedig a HO-t).

    Szép remény 2016 óta hogy "most már tényleg csökkenés lesz", eddig nem jött be, és nem úgy tűnik hogy be fog jönni, nincs itt józan ész ami visszafogná a keresletet, akkor se ha nincs pénz (+sok helyen (átlagembereknél is) van amúgy pont annyi cash, hogy azt higgyék, azzal már el lehet indulni).

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák