Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz attiati #10930 üzenetére

    A "regi" ltp: 3% beteti kamat az alltamon felul (elso 4 honap kivetelevel 30%), a kolcsonresz csak me'g egyszer ugyanannyi mint amit gyujtottel (nem 1.5x-es), es 6+1%-ra. Ezt kotottek akkor vadul, amikor a lakashitel bankban 20%-os kamatra ment. Aztan nem kevesen szivtak azzal (nem az elsok kozul hanem kesobb kotottek), mikor fel akartak venni, akkor mar nem erte meg a bejott dev.hitelek miatt, kozben hozam se sok volt (igaz, nem volt havi 150Ft, es volt 8 ev utan szabad felhasznalas is mint opcio).
    Kesobb jottek az "uj" konstrukciok, otp 1.5%/4.5%+1%; funda 1%/3%+1%. Most meg mar azt tudom (akartak ramsozni) van 0.1%-os beteti kamatu otp valtozat. En 1.5 eve kotottem me'g az utolso 3%-osat 4 db-ot.
    (Beteti kamatok mind kamatado-mentesek, azaz netto.)
    Attol tartok hogy a cimkezett penz helyett sokaknal sajnos elkoltes lesz belole, mindig "majd holnaptol" mint a fogyokura. Fundaban szinte szalloige volt, hogy megtak. szerzodesnel csak max. 10e vagy annyit se akart bevallalni mert keveset keres, bezzeg ugyanaz az ugyfeljelolt lakashitelt tudna havi 45e-rel is fizetni...

Új hozzászólás Aktív témák