Új hozzászólás Aktív témák

  • J0shu4M1ll3r

    senior tag

    válasz mezis #52173 üzenetére

    4 emeletes házról van szó, ami 16 lakásból áll. Nálam (gondolom máshol is) 2 vízóra van lakáson belül. 1 a konyhában, ami kb csak az ottani hideg vizet méri, és 1 a fürdőben, ami a többit (ottani hideg / meleg és a konyhai meleget). Gondolom akkor almérő. Leolvasással nincs gond, csak fura volt, hogy fehér foltok vannak belül a plexin, de akkor azt hagyom.
    Az biztos, hogy nem akarok beletanulni. Ha bármit kellene piszkálni, tuti szerelőt hívnék. Meg azt sem tudom, hogy itt is regisztrált szerelőnek kell lenni mint pl villanyóra cserénél, vagy elég egy sima "szórólapos" szerelő is. De azt meg nem akarom, hogy nekiesek, esetleg kitisztítom, másnap meg arra jövök haza, hogy ázik alattam 2 emelet. Igazából az érdekel, hogy a falból bejövő csövet hogy lehet tisztítani. De gondolom akkor le kell zárni a lakást, megbontani valahol, és onnan haladni a tisztítással. Bontás nélkül gondolom lehetetlen.
    Holnap még kipróbálok a kocogtatást, amit pjen ajánlott, remélem megoldja a gondot.
    Köszönöm az infókat és a segítséget, remélem a kocogtatás orvosol mindent, csak még nem találkoztam ilyennel, amióta itt lakom.

    @pjen:
    Ok, köszi, holnap megnézem.

    "There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Új hozzászólás Aktív témák