Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    Üdv!

    Laminált padlót vennék, amerikai konyha alá + bejárathoz is, szóval némi nedvességtűrés nem ártana... azonban durva gyártási/ellátási hiánnyal szembesültem, gyak. alig van választék minőségi lapból.

    Szembejött velem ez az SPC-s vynil, az olvasottak alapján pont ideális lenne az én igényeimhez, anyagi lehetőségeimhez (és ahogy néztem, könnyebben vágható a laminálthoz képest), azonban vannak fenntartásaim.

    Grabo Domino SPC-t meg tudtam fogdosni, de a felülete annyira nem volt meggyőző, mint egy Haro Tritty 200 lapé, nem volt annyira természetes. Ráadásul a zajszigetelő réteg miatt elvileg semmi nem kell alá a páraáteresztő fólián kívül - de akkor ezek szerint ahol esetleg némi szintkülönbséget kellene kiegyenlíteni, ott sem lehet semmilyen plusz alátétet alkalmazni?
    Kaindl Solid Pro 5.0 - erről nem sok véleményt találtam, nem láttam élőben, és kicsit aggaszt, hogy a gyári oldal vízállónak írja, de a lerakási útmutató azt írja, hogy:
    "A padlóburkolat a LOC rendszer miatt nem tartósan vízálló, átszivároghat rajta nedvesség. Az aljzat nedvességtől való megóvása érdekében egy PE-fóliát is alkalmazhatnak, amelyet a toldásoknál össze kell ragasztani." Bár lehet hogy ezt a sima Solid 4.0 rendszerre érti, ami nem vízzáró. Vagy ide is impregnáló tubus kell.

    Szóval SPC-kkel mi a tapasztalat? Ajánlott?

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák