Új hozzászólás Aktív témák

  • Motion_Blur

    félisten

    2-3 napja azt vettem észre a kutyámon hogy nem igazán mozog, bágyadt, stb.. aztán ahogy jobban megfigyeltem láttam hogy a lépcsőre is csak nagyon nehezen tud felmenni és a fejét is alig tudta felemelni, mintha fájt volna neki a mozgás. Étvágya, vizelete, széklete rendben volt. Korábban is volt már ilyen napja de soha nem tartott sokáig úgyhogy tegnap bevittem az állat kórházba (Székesfehérvár, Apha-Vet).

    Teljes körű vizsgálat, röntgen, vérvétel, stb.. szerencsére minden eredménye negatív, de kap egy pár napos szteroidos kezelést, ma este kell újra visszavinnem. Ez elvileg arra jó hogy a gyulladást megszünteti, ami a fájdalmat okozza neki. Angol cocker spániel, a 10. évét tapossa, sajnos már előjön ilyesmi :( Viszont azt mondták a szíve és a tüdeje olyan erős mint egy fele ennyi idős kutyának :)

    Soha nem vittem még állatkórházba a kutyát, de ezután bármi van, csak oda fogom... hiába van jó 30km-re, és hiába piszok drága, nagyon jók az orvosok, megfelelő az ellátás, a higiénia és a felszerelések is.

    Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Új hozzászólás Aktív témák