Új hozzászólás Aktív témák

  • Norby86

    őstag

    A következő a gondom.
    Rendeltem Giztoprol egy telefont még úgy hogy free tax shipping aminek 20 dolláros költsége volt (előző készülékem is igy rendeltem és eu raktárból küldték). Majd ezután ahogy megrendeltem, a kínai mégis a kinti kínai raktárból küldte a telefont, amit meg is vámoltak. Irtam nekik hogy mi a helyzet, elnézést kértek és irták fizessem be a vámot, állják a sarat. Befizettem, küldtem nekik izagoló dokumentumot róla, írták is hogy nézzem a számlám mert küldik a pénzt. Ez volt 3 napja, azóta sem küldték...
    Másik gondom hogy 12 nap volt maximum szállítási időnek megadva, erre már pár nap mulva letellik ez a határidő, ezért is ma felhívtam a DPD-t ahol mondták hogy a vámolás 2-3 hetet is igénybe vehet és majd csak azután fog érkezni a küldeményem, igy jó esetben is 1 hónapba tellik mire kézhez kapom az elvileg expressz vámmentes postával rendelt termékem.
    Szóval szerintetek reklamálhatok ezért? Vagy mit tudok tenni? Nem olyan jó az angolom és szeretnék valakitől segítséget kérni mit írhatnék nekik. Ha járt már igy valaki.

    Először is rákérdeznék hogy mégis mikor küldik vissza a vám összegét amit megigértek hogy vissza utalják a számlámra. Másik hogy ők 12 napot adtak meg szállítási időnek, de a DPD szerintem 2-3 hétbe is bele tellik mire a vámügyintézést elintézik, azaz legjobb esetben is 4 hét mire idér a készülék. Szóval valami refundot szeretnék tőlük kérni, másnem a postaköltséget fizessék vissza ami 20 dollár.

    [ Szerkesztve ]

    -Norbi-

Új hozzászólás Aktív témák