Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz havri1 #67597 üzenetére

    Pedig ha logikusan végig gondolod... a nem regisztáltnak nem kell "lehúzni folyton" a vonalkódját... így gyorsabb tud lenni az egyes fázisokon... viszont könnyebben el is veszhet! Nekem megéri inkább a +2$ + lassabb szállítás, de 100% biztosra megkapom és nem zsákbamacska! Itthon is csak ajánlott regisztráltan adok fel bármit... (kivéve képes lap, az vicces is lenne ajánlottan)

    (#67584) Katatonia666
    Pedig normálisan leírta, hogy más időzóna + itthon is ha végig gondolnád logikusan van a rendelésnek egy feldolgozási ideje... pár nap! Míg a raktárból "előszedik" - csomagolják... fizikailag elviszik és fealdják... ezt hivják feldolgozási időnek (processing time), és erre jön még rá a szállítási idő (delivery time)... és banggood pl. ilyen szempontból írtó gyors, általában 24-48órán belül megvan és feladják!

    (#67601) Drótszamár
    A másik fél részét is nézd... csomagolási költség is szokott lenni még ha minimális is (hogy épségben megkapd)... illetve ahogy írták sokszor a ptkg,-be építik a hasznot (így kevesebb jutalékot kell fizetnie az ebay felé)
    A kérdés az, hogy nem utólagosan mondott több ptkg.-et akkor nincs ok a panaszra! Mivel te amikor leütötted elfogadtad, hogy ennyiért tudja postázni!
    Mondjuk amúgy kérdés ennyiért simán jött amúgy vagy regisztráltként!? meg mekkora csomagról van szó amúgy!? mármint tömegileg... csak mert a posta külföldre alsó hangom 3E Ft alatt szóba sem áll veled... itt meg ez volt 3E, az elkért ptkg. meg 8E Ft körül

    6,4€ x 315Ft = 2.016 Ft
    25€ x 315 Ft = 7.875 Ft

    Magyar postánk ennyiért Kínábe elvisz egy fél kilós csomagot elsőbbségivel, szal ez már leütéskor leeshetett volna, hogy "nem valós ptkg.", de ha neked így is megérte én nem bajlódnék! (nem mondom, hogy nem tudnál kicsikarni kis pénzt... de ez már tényleg cigánykodás vele)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák