Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    válasz RVR400 #54588 üzenetére

    És az ilyen felfogás vígadnak a tolvajok. Megjegyzem ezt is hibásan tudjátok.
    Erre elmondok egy saját sztorit, miért is kellett nekem 1x rendőrségre mennem. Vettem egy használt telefont, fél évig használtam, céges kártyával. Aztán eladtam kollégámnak. Erre fél év után hív egy nyomozó hogy menjek be tanúskodni mert a telefon lopott. Előzőleg persze kollégámat hívták, aki megadta hogy tőlem vette. Természetesen mentem is a rendőrségre, megadtam én kitől vettem. Mint kiderült, a telefont egy telefonbolt adta fel postán, csak nem érkezett meg a vevőhöz, aki kifizette előre a terméket. A VEVŐ tette a feljelentést, és ez alapján járt el a rendőrség. Postán tűnt el a csomag, és így került ki a "piacra".
    A telefont leadtuk, én bennem volt becsület és kártalanítottam a kollégámat, engem nem kártalanított az akitől vettem. Cserébe megkapta a nevet a rendőrség.
    Szóval nyugodtan lehet menni feljelentést tenni,amennyiben a rendőrség a feladó részéről is kér valamilyen kérelmet, fel kell venni a kapcsolatot az eladóval, de nyugodtan el tudjátok indítani a feljelentést, és eredményt is lehet vele elérni..

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák