Aktív témák
-
Egy tanács a weblapod frissítésére. Vannak weboldalak, amin webes felületen keresztül megy a tartalom feltöltése. Ha a letöltés ekkora sebességű, talán felfelé sem lesz gondod.
A DC-t elfelejtheted, mert biztosan figyelik.
Ha a rendszergazda úgy gondolja, hogy minden, ami nem http, azt lefogja, akkor esélyed sincs. Akkor keress http alapú dolgokat.
Még mindig meg tudnak ott szivatni, hogy figyelik a forgalmad, márpedig jóeséllyel figyelik, és újabb restricted dolgokat kapsz. Ha találsz is kiskaput, idővel befoltozzák.
Talén azzal jársz a legjobban, ha kikéred a rendszergazdától, mit nem lehet, és akkor már van valami, amivel elindulhatsz. -
Stavi
aktív tag
úgylátom reménytelen próbálkozás
-
Stavi
aktív tag
up, hátha tud még vki vmi okosat!
-
Stavi
aktív tag
valakinek ezenkivul otlete esete?
-
Stavi
aktív tag
az normális h azt mondja a program, hogy 0kb up/ 0kb down?
-
Stavi
aktív tag
nem ültem a babérjaimon várva sült galambot
a programot letoltotem, de mivel nemvagyok nagy angolos, nemsok fogalmam van hogy mit csinal, vagy mit kéne neki csinálni. vagy h miért jó ez nekem :S
közbe rájöttem (vagyis inkább cska sejtem) vmi olyasféle, hogy a 80-as portot használva, azon keresztűl irányít minden forgalmat?
a helyzet nemlett jobb sajnos
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
Elvileg ezeket lehet nyomni HTTP tunnelen keresztül is, de tisztességes tűzfalba ez is be van állítva... úgyhogy a kör nagyjából itt be is zárult.
Rendszergazda kidobossal konzultálás, hogy xy szerverre adjon sávot ahonnan a disztribeket lehet tölteni?
Valamint lehetne titkosítani a forgalmat, csak azt meg a fogadó nem fogja tudni
[Szerkesztve] -
Stavi
aktív tag
sziasztok!
remélem nemvolt még ilyen topic (pedig kerestem), és nem fogják a modok záratni... Szerintem nem csak én szembesültem ezzel a problémával:
Adott egy főiskolai koli internet elérése. Belső háló, kintről csak a router (server) ip cime látszik. tehát passzívak vagyunk. A router babrálására nincs lehetőség.
A probléma: A letöltés igencska levan korlátozva. Bármilyen ftp-s letöltés 5-6 kb/s, torrent időtúllépéssel, és szétkapcsolással elszáll, DC: a hub-okra felenged, de file listát már nem enged letölteni, folyamatosan várakozna a kapcsolódásra. Azonban ha web-ről (http) töltök akár mekkora fájl-t, akkor 500-600kb/s sem ritka... Nemtudom a szűrés mi alapján történik, de gondolom portokat, illetve protokollokat figyelhet...
Van-e rá mód, hogy ezeket megkerülhessem? Nem a warez miatt, hanem mert pl a weblapom se tudom frissiteni, vagy neadjisten linux disztribeket letölteni, mert a 2kb/s -es ftp eléréssel lehetetlenség vmit is kezdeni. Gyakran a listázásnál, vagy a welcome msg-nél elveszti a kapcsolatot.
Várom az ötleteket, tanácsokat. Hátha sikerül vmit kitalálnunk, és talán mások is tanulhatnak belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- További aktív témák...
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest