Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Segítségre lenne szükségem! Ezer éve nem jártam erre, jól megy a Kodi/Movieshark/Exodus+ háromság mini pécén és laptopon is, de most hozzám került egy Windows XP-s gép és elakadtam.

    Fel tudtam tenni rá az XBMC Frodo-t, de amikor fájlkezelőben a forrás hozzáadásánál a http://movieshark.xyz/repository/ címet adom meg, majd a Kiegészítők/Kiegészítő telepítése zip fájlból menüpontban betallózom a hozzáadott forrást, akkor csak egy üres mappát mutat.

    Ha a forrás hozzáadásánál a https://offshoregit.com/MSrepo/plugins/repository.movieshark/ címet írom be, akkor felmegy a repo, de ha a kiegészítő telepítése tárolóból menüpontban a Moviesharkot választom, akkor a videó kiegészítőkön belül működésképtelennek jelöli meg a Moviesharkot és a Movieshark.cc-t is, a Program kiegészítők között pedig ott szerepel ugyan a Libtorrent, de nem települ (0%-nál leáll a letöltés/telepítés).

    Ha innen felteszem a Frodo-kompatibilis verziót, akkor sikerül telepíteni a kiegészítőt, de minden videónál azt írja, hogy eltávolították.

    Természetesen olvastam az összefoglalót és próbálkoztam a keresővel is, de nem tudok tovább molyolni vele és ma 1-2 órán belül elviszik tőlem a gépet, szóval légyszi, segítsetek! Köszi előre is! :R

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák