-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
1-2 ismerosnek/kolleganak megtetszett az IPTV lehetoseg. Tudtok hasonlo, akar fizetos szolgaltatast?
E30 (oo=[][]=oo)
-
pityke91
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy nálatok megy az IPTV magyar csatornái?
Többek között az MTV csatornái érdekelnének, mert nem tudom miért sajnos nálam csak az M3 jön be egyedül
Válaszotokat, illetve ötleteteket mi lehet a bibi, megköszönöm.
Ma frissítettem rá az .M3U-ra bár szüleim elmondása szerint eddig sem ment -
pityke91
csendes tag
Valami megoldást tudnátok ajánlani, hogy lehessen nézni az IPTV-t elsősorban ingyenes érdekelne, de ha nem lesz akkor keresek más megoldást, legfeljebb fizetek
-
w.miki
veterán
MovieShark plugint be lehet úgy állítani, hogy olyan informatív film kijelzése legyen, mint Ps3-on a Movian filmezz.eu (by LittleShark) pluginjának?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
morefire
tag
Nem teljesen értem, hogy mit szeretnél, de ha rányomsz az infóra android remoteban, vagy az "i" billentyűre, akkor kidobja a legfontosabb információkat. A hozzászólásokat sehogy nem fogod tudni előhozni, ahhoz egy új skint kellene gyártani.
[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
morefire
tag
Be kell kapcsolni a MovieShark beállításaiban "Médiainfó engedélyezése a találati lista"-ban opciót.
A nézetet az alap skinben is be tudod állítani, bal oldalt van az a kihúzható fül és ott tudod a nézeteket változtatni.
Ha szeretsz kísérletezgetni ajánlom neked a Titan skint. Ott rengeteg nézetet be lehet állítani és nagyon jól személyre lehet szabni. Egy példa erre:
[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
Tehát akkor még egyszer: A nézetet az alap (Confluence) skinben is be tudod állítani, bal oldalt van az a kihúzható fül és ott tudod a nézeteket változtatni.
Ez a képernyőmentés a Titan skinnel készült, itt is bal oldalt van az a kihúzható fül. Ennél a skinnél kicsit másabb elrendezések vannak, mint az alap Confluenceben.
Szerk.: Közben észrevettem, hogy ez a 6666. hozzászólás, úgyhogy engem ma nagy valószínűséggel el fog vinni az ördög
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz morefire #6666 üzenetére
igazad van, ha a Nézet : MediaInfo (2), akkor ott van egy kis leírás, a poszter mellett.
(MediaInfo1-en nincs poszter)
(Csak az IMDB pontozás hiányzik, és néha nem magyar )
Köszi
(Előtte feltettem a Titan skin-t is, ami tetszett is, de nálam nagyon lassú volt.
És nem találtam benne Home, És X gombot, ha lejátszottam valamit.)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
rmatyi
tag
Sziasztok!
Xbian alatt a HuncoreTV plugin indításnál mindig hibát dob. Van valakinek ötlete mi lehet a baj? -
huliganboy
addikt
Srácok mi az hogy nem működik? Kodi log? Android esetében szinte mindig az a baj, hogy bár látszólag írható az adott mappa, a kodi-nak még sincs joga írni oda.
Kapcsoljátok be a log-ot, majd reprodukáljátok a hibát, aztán mehet pastebinre és meglessük!
-
rmatyi
tag
válasz huliganboy #6672 üzenetére
-
Martin Eden
tag
Van valamilyen módszer arra, hogy a magyar tartalmaknál könnyebben rá lehessen találni a nézhető minőségű feltöltésekre? Például egy Exodus+-ban egy sorozatepizód alatt van 100+ "Szinkronos" verzió, annak 90%-a nagyképernyős tv-n (számomra legalábbis) élvezhetetlen (0.3 Mbit/s és 512*288 és társai). Egyesével elindítgatva találni néha gyöngyszemeket (pl. 1.5 Mbit/s, HD körüli felbontás), de hogy mindig elindítsak 30 videót hogy egy darab nézhetőt találjak (és jó eséllyel még csak nem is a legjobb minőségűt), az kicsit fárasztó...
[ Szerkesztve ]
-
-
klampfer
tag
Sziasztok,
PI3-on Libreelec utolsó Alphat használok.. Most vettem észre, hogy nem frissültek a movieshark repo modulok (exodus+, movieshark,) viszont a sorozatbarát friss volt.... Hard reset után, a repobol egyik modul sem telepíthető....
Találkozott már ezzel más is?
(korábban a yarvis backupot állítottam vissza az Alfában, úgy megy a Movieshark és exodus+ is, illetve ha visszaállok yarvisra, frissen telepítem az utolsó verziókat majd upgrade alfára is megy a Movieshark és Exodus is, de onnan megint se frissítés vagy ha törlöm, akkor újra már nem tudom telepíteni...
Udv, G.
-
Guvasi
csendes tag
Sziasztok,
nem sikerült ubuntu x86 és android alatt sem az nctv-t működésre bírnom. Szeretnék vásárolni egy célhardvert és androidos amazon fire tv stick tűnik az igényeimnek legmegfelelőbbnek.
Ezzel van tapasztalat? Azt látom, hog a kodi megy rajta, de az nctv is fog? Ez az egyik legfontosabb szempont.
köszi szépen
-
KTU
addikt
És miből gondolod hogy menni fog amazon fire tv stick-en,
ha nem ment ubuntu x86 és android alatt?TV stick vásárlás előtt szétnéznék a
Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
topikba, 30$-ért kapsz 2GB ramos dobozt is, LE is van rá.
És nem mellesleg van jó pár "topik lakónak", ha elakadnál."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
envagyok
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz envagyok #6679 üzenetére
Ne vadássz, telepíts egy virtuális gépet, valami linux disztróval (pl. Ubuntu), és fordítsd le magadnak. Azért is jó dolog, mert közben megtanulod a parancssort használni, megismered a linux parancsokat (ha esetleg ez kimaradt volna az életedből ).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
zoltanz
nagyúr
Egy apróság próbáltam letölteni az Exodus+-ról, letöltés engedélyezve, a helye kijelölve. Nem jelenik meg a letöltés a menüben.
-
Guvasi
csendes tag
Köszi @KTU és@ envagyok
nem tudom, hogy menni fog-e, ezért kérdezem, hogy kinek, milyen tapasztalata van.
Ahogy olvastam a fórumot az nctv-nek ubuntu x86-on és androidon is mennie kellene, valószínűleg én rontottam el valamit, de mivel ez csak teszt és nem ezen lenne használva, itt nem akarom megoldani, de a célhardveren mennie kellene, ezért jót szeretnék venni.
köszi előre is a további ötleteket.
Szóval mi lehet még a kritikus pont az amazon fire tv stick (android) esetében? Illetve a libtorrent-re van valakinek megoldása hozzá?
köszi szépen
-
flamario
tag
Az lenne a kérdésem , hogy a sorozatbarát esetén miért nem jelennek meg a a feliratok.
Raspberry/Kodi 16.0. Nem arra gondolok, hogy töltse le a felirat plugin-al a felirat szerverekről( mert oda nincsenek is feltöltlve a sorozat feliratai, hanem arra hogy azt jelenítse meg azt ami a streammel együtt jön.
Webes felületen van felirat a CC bekapcsolásakor.
A feliratkinyerése engedélyezve van. -
Guvasi
csendes tag
Ezt az egy forrást találtam ahol az amazon fire tv stick-et és a libtorrentet említik:
https://www.facebook.com/bullseyepro2/photos/a.576810879042999.1073741828.576806779043409/1042446999146049/?type=3&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D
Szerintetek jó lesz? Androidon megy a libtorrent és az nctv? Gondolom akkor fire tv-n is fog.
köszi
-
w.miki
veterán
Azt be lehet állítani MSben, hogy gyorsabban scrollozódjon a szöveg?
Mediainfo(3) nézetben elég kevés fér ki, jobb lenne, ha gyorsabban mozogna.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
magyarl
tag
válasz envagyok #6680 üzenetére
Szia! Ezeket a file-okat hol találtad konkrétan?
Van vkinek megoldása, hogy a Libtorrent-et androidos Kodi-hoz is fel lehessen tenni, hogy menjen az NCTV és a BHTV?
Konkrétan egy androidos SONY KDL-43W755C TV-vel próbálkozok és az arra telepített Kodival, de Movieshark repoból nem telepíthető a Libtorrent.SONY KDL-43W755C
-
York
tag
Sziasztok!
Ezt a tavirnayitot nezeketem Rpi+Kodi-hoz:
http://www.ebay.com/itm/201654293247Menni fog vele? Lehet az egyedi gombokat valahogy konfiguralni?
Nem infras, hanem usb eger billentyuzetnek latszik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest