-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz PpenoO #43902 üzenetére
Az omega nightly is tartalmazza már a libdovi módosítást quietvoidtól.
-
-
gyűrű
addikt
válasz ®abstract® #43904 üzenetére
Január óta omegákat használok minden itthoni boxon, sticken, tv=n, matrix maven után egyből. Nálam bevált. A quietvoid volt eddig, a márciusi, ami minden eszközön oké.
A nexust kihagytam, egyedül egy CE pendriveon van 1 db, tesztre, de az speciális, mert azon megy a dv visszaportolva. Nexus semmi újat nem hozott. -
Massoud
csendes tag
2 év után elővette kis HP510.esemet, rajta Libreelec, gondoltam frissíítem 10-01-et 11.03-ra- Nem kellett volna nem játsza le a filmeket, csak zöld csíkozás van, néha hang. Visszafelé meg már nem tudo " frissíteni".
Újból kell telepíteni penndrive-ról a Libreelecet, vagy van valami más megoldás is? -
Adam.d666
kezdő
válasz vargalex #43893 üzenetére
Köszi, sajnos ctrl+alt+f2 nem megy (alt gr-el is próbáltam), f12 pedig nincs is a billentyűzetemen XD (ilyen usb-s kínai controller méretű világítós vacak, beépített touchpaddal ... eddig nem tűnt fel, hogy nem teljes a billentyűzet ).
SSH számomra teljesen ismeretlen terep, de rá googlezok majd, hátha ...
Másik rendszer alatt hogyan oldhatom meg? Csak windows alatt tudok vele vacakolni, de win32discimager az egész kártyát másolná, hiába szinte üres a 32-es. Darabolni ugyan csak nem tudom, hogyan lehet a már beolvasott image-t windows-ban. -
Massoud
csendes tag
válasz brazos #43909 üzenetére
Na, ja nem is akarok vele 4K-s filmeket nézni, elég a full HD. Mrghalt a második Popcorn V-ten is, a javításával nem foglalkozik az érdi szerviz, az androidos vacakokat utálom, biztonsági lejátszó lett volna a Dune HD Solo Lite mellé, vasárnap vettem egy 20-asért, jó kis mindenevő lejátszó, szerintem.
Melyik verziót telepítsem szerinted, amit még elbír a HP T510 hardverje? 10.1 volt rajta, azt hiszem, amíg el nem hittem, hogy a frissítés majd jót tesz neki . -
brazos
senior tag
válasz Massoud #43911 üzenetére
Amennyiben csak a Libreelec van azon a laptopon, célszerű lenne lementeni valahova, akár egy usb-re is a Kodi profilodat, majd az egész merevlemezt leformázni, és a Libre-ből feltenni rá a régi, 19.5-öt tartalmazó verziót.
Old Version (2023.01)LibreELEC 10.0 Kodi 19.5 Linux Kernel 5.10.xGeneric PC Generic LibreELEC-Generic.x86_64-10.0.4.img.gz
egy usb kulcsra is meg tudod csinálni a telepítőt Windows alatt, a letölthető Windowsos LibreELEC USB-SD Creator-al. Ha esetleg 32 bites linuxos verzió kéne ebből, szólj, mert az még megvan valahol, akkor megkeresem és felteszem neked.[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam CoreELEC Nexus-ra.
Tudna valaki ajánlani Nexus alatt működő Radarr, Sonarr és Jackett kiegészítőkhöz repo-t?
Köszi! -
Massoud
csendes tag
válasz brazos #43912 üzenetére
HP T610 Thin client 32 GB SSD-el HDradeon videokártyával 4 GB rammal. Nincs rajta más, csak a Kodit használtam róla. Az x86._64-10.04 került rá vissza, ez is volt, mielőtt frissíteni próbáltam. mivel visszafelé nem lépkedhettem, penndrive-ról újra lett telepítve. Viszont sok olyan filmet, amit eddig lejátszott, most nem hajlandó, szétesik a kép, vagy egyszerűen lassítva játsza le. Ma már nem nyüstölöm tovább .Köszönöm a segítséget!
-
ebayer
tag
Sziasztok!
A TV2 Playben nem lehet nézni az élő adást vagy csak én nem találom? Konkrétan a Spíler érdekelne (Spíler 2 vagy Spíler Extra), mert böngészőből ezek nézhetők. Egyébként TV2 Play Prémium előfizetésem van. -
-
vargalex
Topikgazda
válasz nfsu17 #43922 üzenetére
A json lekéréssel (tokennel) lehet kérni pl. tv2-höz tartozó manifest.m3u8 file-t is, de csak egy általános "Hamarosan folytatjuk TV2 Csoport" statikus stream látható.
#43923 ebayer: Az Élő menüpont alatt lévő "Korábbi élő műsoraink" gomb alapján arra következtetek, hogy itt igazából csak a valóban élőben közvetített adásokról (jellemzően meccsek) lesz szó és nem Élő műsort jelent (persze a meccseknél éppen az).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
bomizo
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni (ha létezik) olyan képnézegető alkalmazást Kodi Matrix 19.5 alá, amivel a NASon tárolt képeket normálisan (pl.: az álló képeket nem nyújtja szét, a GPS koordinátákat felhasználva meg tudja jeleníteni a képeket egy térképen) meg tudjuk nézni?
Kodit nem akarom frissíteni, mert a 20 -as verziók nálam nem működnek együtt a TCL tv -vel.
A kodi gyári repoban, illetve az MSRepoban nem találtam semmi szimpatikusat.
Köszönöm! -
xcsabo
senior tag
Regisztrálós lesz a Filmpapa..... Gondolom az addon nem fog utána működni sajna.
-
z0lii
csendes tag
Üdv!
Mi a trükkje az online stream addon működésre bírásának?
Az 1-es stream szinte egyik csatornánál sem indul, de böngészőben hibátlan. -
z0lii
csendes tag
válasz brazos #43933 üzenetére
Az M1 lehet, hogy megy, de én nem a királyi csatornát szeretném nézni
A sorozat+ például nem kapcsolódik a stream 1-en, a stream 2-n meg lassabban pufferel, mint ahogy az adás menne, ezért mindig kilép. A streamonline oldaláról ha kimásolom a stream 1 linkjét, akkor böngészőben hibátlanul fut. Próbáltam régebbi addont felrakni, de azok nem működnek. Pár hónapja a stream 1 is tökéletesen ment. -
consono
nagyúr
Ugye az megvan, hogy a onlinestream egy közösségi megosztó TV és rádió csatornákhoz, nem pedig szolgáltató? A csatornák jönnek, mennek, semmi sem biztos.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
z0lii
csendes tag
Látom nem értetted meg, amit leírtam.
Megpróbálom újra.
Van az oldal, hogy onlinestream.live, és van egy onlinestream kodi addon.
Eddig tudsz követni? Én úgy sejtem, hogy az addon az oldal linkjeivel működik.
Az oldalon levő linken elindul a lejátszás, az addonon nem.
Ennél közérthetőbben már nem tudom megfogalmazni. -
blakey
titán
Nem emiatt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csillagember
kezdő
Üdv újra
Kihalt a Filmpapa Addon kodira.Tudom,hogy regisztrációs.Kéne egy belépés opció a Filmpapa addonon belül amit ha beirsz megjegyez.
Hogy látjátok ti ezt?Mi a megoldás?
-
Arolotifar
őstag
válasz Csillagember #43941 üzenetére
Reménykedj, hogy valakinek van rá ideje és megcsinálja Amúgy a megoldás az, ha kéred
[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Csillagember
kezdő
válasz Arolotifar #43942 üzenetére
Adtam egy Őstippet
-
Arolotifar
őstag
válasz Csillagember #43943 üzenetére
Köszi, de nincs szükségem rá.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
z0lii
csendes tag
Ahogy elnézem, te jobban...
-
vargalex
Topikgazda
válasz xcsabo #43929 üzenetére
Sziasztok!
A Movieshark repo-ba felkerült a FilmPapa HD addon 1.0.20-as verziója. A változások:
- Forrás változás követése
- BejelentkezésTeljes körűen még nem tudtam tesztelni, de biztosan lesznek önként jelentkezők. Az már biztos, hogy az oldalon találtam olyan tartalmat, ami nincs sorozatként megjelölve (ugye ha nem a sorozat kategóriában nézzük, akkor minden megjelenik), de mégis az. Azzal egyelőre nem tudtam mit kezdeni. Természetesen ha a sorozat kategórián keresztül jutunk el hozzá, akkor jó lesz.
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest