-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
aktív tag
Ha az ember annyi sorozatot néz,hogy követni sem tudja , akkor mi értelme?
A kötelező darálásnak én legalábbis nem látom értelmét. Amit meg nézek 3-4 sorozat ,azt élvezettel teszem és pontosan tudom melyik sorozat hol tart.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
interstate76
addikt
válasz boborján2 #43101 üzenetére
"Amit meg nézek 3-4 sorozat ,azt élvezettel teszem és pontosan tudom melyik sorozat hol tart."
Irigyellek. Nekem trakt nélkül fogalmam sem lenne, hogy 2, 3 vagy 4 részem van-e hátra a Killing Eve-ből, mert hónapok óta tologatom a befejezését. Ennek sztem semmi köze a kötelező daráláshoz.
Mindegy. Aki keresgélte már, hogy melyik résznél hagyta abba egy sorozatát, amit épp folytatni szeretne, annak érdekes lehet a trakt, másnak pedig nem (feltétlenül).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #43100 üzenetére
Megoldódott: Plex applikációban nemcsak TV Shows és Movies menüpontok vannak az érintett felhasználónál, hanem "Megosztott" nevű is, és ott látszanak azok a sorozatok, amiket én meg szeretnék osztani az adott felhasználóval. Ergo ez a PKC kiegészítő hiányossága.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
consono
nagyúr
válasz interstate76 #43102 üzenetére
Amiket tologatok és nem emlékszem hol tartok, azokat én elengedtem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
blakey
titán
válasz interstate76 #43104 üzenetére
Megmutatod, hogy milyen megosztásra gondolsz?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
interstate76
addikt
válasz consono #43105 üzenetére
A korábban említett Killing Eve az utóbbi évek egyik legjobb sorozata, a tologatásnak részemről semmi köze ahhoz, hogy elengedésre érdemes-e vagy sem. A Totál Szívást is pihentettem anno egy darabig, pedig egy kezemen meg tudom számolni, hány sorozat ér fel hozzá.
A traktra visszatérve: tényleg nem kötelező használni. Ha valaki úgy érzi, jól jön neki, akkor hajrá, ha nem, akkor nem.
(#43106) blakey Az alábbi képen a "Hozzáférés biztosítása..." menüpontra bökve tudsz különböző felhasználókkal 1-1 sorozatot megosztani az egész TV Shows/Sorozatok/Akármi mappa helyett. Applikációban láthatók az ilyen megosztások, PKC kiegészítőben pedig nem. Közben próbáltam Composite-ban is, és ott sem láthatók.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz interstate76 #43107 üzenetére
Értem amit mondasz, csak nálam nem működik
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Van innen lelkes vállalkozó szellem, akinek van Yettel TV előfizetése? Elkezdtem csinálni egy addont, egyelőre alpha fázisban van, de már lehet vele tévézni és felvételeket visszanézni. Jó lenne kitapasztalni az érdekesebb bugokat, illetve más előfizetéssel is tesztelni, mint a legnagyobb, mert elég összetett a forrásoldal.
Ha igen, akkor írj egy privátot és elküldöm.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni HBO Max addon hiba elhárításban?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Indiant #43111 üzenetére
Azért az elhárításához ennél több információ kell, naplófájl sem árt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Indiant #43113 üzenetére
Lehet, hogy ideje lenne frissíteni a 19.3-at.
-
Mr Dini
addikt
válasz Indiant #43113 üzenetére
Valami a widevine drm körül van, ezzel nem sokat tudunk kezdeni. Nem addon hiba, próbáld esetleg az inputstream helperből újratelepíteni a cdm-et. Meg HMaxhoz egy ideje L1 cert kell (legalábbis 1080p-hez). Az adott?
Viszont a logban ott az auth token a licenc szerverhez. Legközelebb javaslom kiszedni. Nehogy más nézzen filmeket a fiókoddal.
-
Mr Dini
addikt
válasz Indiant #43119 üzenetére
A tartalmak védésére az hbo max widevine DRM-et (is) használ. Ennek a legmagasabb szintje az L1, amikor a média visszafejtése és a visszafejtéshez szükséges kulcs sem hagyja el (ideális esetben) a trustzone-t. A trustzone pedig ARM-on a prociban egy elkülönített terület, csak limitáltan hozzáférhető user oldalról. Magyarul az L1 hardveres védelem. Ezt a Google adja ki, ha fizet a gyártó neki és átmegy a követelményeken az eszköz.
Kínai boxoknál pl gyakori, hogy nincs L1, vagy Raspberry stb esetében. Ilyenkor a teljesen szoftveres L3 CDM játszik csak, ami erősen limitált a legtöbb platformon, mert nem valami biztonságos.
-
petuk
csendes tag
Sziasztok A leírás alapján beállítottam az online stream hez az epgt, de a műsorújság üres maradt, csak a csatorna logok vannak. Ötlete valakinek?
-
zsiga68
őstag
Sziasztok.
Csak egy kérdés. Másnál is akadozik/szétesik az onlinstreamban a Viasat History? Próbáltam hibát keresni a beállításokban, hálózatban de nem találtam érdemlegest.. -
Adam.d666
kezdő
Sziasztok!
Movie shark addonnal vagyok bajban lassan egy éve. Ha filmet néznék rajta, a "https://filmezz.co nem elérhető. Próbáld újra később." üzenetet kapom állandóan.Raspberry PI 4-en van futtatva a kodi, jelenleg Matrix 19.5, de ugyan ezt a hibát dobja a 20.1 (vagy 20.2?) nexus-on is. Matrix előtti rendszerekkel nem bajlódnék, ha nem feltétlenül szükséges. Olvasgattam már itt a fórumon, de nem igazán találtam rá megoldást (TMDB regisztrációm is van, de ez már talán nem aktuális).
Onlinefilmek.me addon is állandóan hibát dob "onlinefilmek.me hiba. További információ a hibanaplóban".
A többi filmes addon működik a repóból (filmvilag2, FilmPapa HD, Online Stream, dmdamedia, Mozicsillag, Onlinefilmekingyen, NetMozi működnek). Esetleg van valami megoldás a problémámra, amire eddig nem sikerült rábukkannom, vagy adjam fel eme két addont?
-
-szabi-
őstag
Hi
Van rá valami mód, hogy onlinestream külföldön is nézhető legyen?
üdv
szabi -
-szabi-
őstag
válasz masvilagx3 #43135 üzenetére
Forma 1-et akartam nézni de nem elérhető, én is onnan nézném.
-
Buvana
aktív tag
Hi! Imádom a kodit, több eszközön használom. Sáomi (4k) sticken viszont random kb 15. indításra elfelejti a skin és regionális beállításokat, újra meg kell adni. Mitől lehet?
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
zsiga68
őstag
Érdekes bugot találtam a Libreelec 11.0.1 Raspberry pi változatában:
Hálózaton keresztül van beállítva egy nas smb megosztással. Rendben működik is. De amint elmegy a net /Teszt során kikapcsoltam a modemet, router maradt változatlan/ abban a pillanatban időtúllépésre hivatkozva már nem éri el a nast. Persze a nas pc-ről és telefonról továbbra is elérhető a belső hálózaton. Ilyenkor a libreelec beállítás rész is inaktív. Teljesen mindegy hogy wifin vagy vezetéken csatlakozik a libreelec. Illetve DHPC és fix ip-nél is ezt produkálja.
Viszont van egy 9.2.8 verzióm, az meg kezeli a nast net nélkül is. Hmm.
Szóval nem értem mi a gond. -
zsiga68
őstag
válasz csibe1 #43146 üzenetére
Az is megoldás. De annak nem az aki olyan addont használ amihez az uj libreelec kell..
Meg kellene oldani hogy induláskor ne az legyen az első hogy ki akar jutni a netre és ha nem sikerül akkor leáll a belső hálózat kezelése.
Ez tulajdonképpen egy hiba amit ki kell javítani.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz zsiga68 #43142 üzenetére
Nem lehet, hogy valamit rosszul adtál meg? Esetleg a NAS-t nem a külső elérési útvonal szerint éri el? LE 11 gondolom hasonló, mint a CE21, tökéletesen működik a belső hálózat külső net nélkül is, elérem a NAS-t is.
-
zsiga68
őstag
Már átnéztem mindnet. Amig net van addig jól működik minden. Amint leáll a net/modem/ abban a pillanatban nem elérhető a nas a libreelec-ről.
A nas nem ip alapján van beállítva hanem igy: [link]
Viszont a 9.2.8 -ban is igy van megadva. Ott meg működik net nélkül is.
Ha DHCP lekérés van akkor is ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest