- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz masvilagx3 #41747 üzenetére
És miért nem próbálsz ki telefonra valami Kodi távirányítót?
Ott van például a Yatse.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Kodi van feltelepítve.
A youtube-on hol tudom beállítani a felbontást hogy ne csak 720P legyen ?[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
blakey
titán
válasz Directors #41753 üzenetére
A Youtube beállításaiban az Mpeg-Dash résznél lehet beállítani, hogy legyen 4K, HDR. Ennek megfelelően telepítve kell lennie az inputstream.adaptive-nak is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
fatalista22
tag
Frissült az iptv addon. Számomra nagyon idegen volt. Egy kis gyorstalpaló jó lenne hozzá. Minek ez a változtatható profil? Ha nem publikus, örülnék privátban is a válasznak.
-
Directors
senior tag
Ha minden igaz sikerült. Köszi mindenkinek!
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
bivalyos
tag
válasz fatalista22 #41757 üzenetére
Most már én elvesztem az onlinestream addon körül, szóval van ez az új opció benne hogy integrálná a beállításokat iptv Simple cilentbe, iptv Manager addonnal, ezeket telepítettem is, automatikus konfigra rá nyomtam, de igy sem rakja be iptv Simple cilentbe, ez még jelenleg nem megy vagy én vagyok béna? (mátrix és nexuson sem működik)
Üdvözlettel: bivaly
-
vkp
aktív tag
Van egy Home Assistant addon-om a Kodiban, ami szépen teszi is a dolgát. Vannak scriptek a HA-ban, amiket kezel is jól, ki vannak rakva kedvencekbe. Viszont szeretném a távirányító "színes" gombjaira felprogramozni ezeket a scripteket. Keymap editort ismerem, használom is, viszont nem tudom, hogy hogyan lehetne ezeket a scripteket hozzárendelni a gombokhoz.
Van valakinek ötlete? -
Smafia
junior tag
válasz fatalista22 #41761 üzenetére
Nekem meg megy
-
Smafia
junior tag
hat az iptv manager es az iptv simple nem muködik nekem a tv az addonal csak a számitógépel megy
-
fatalista22
tag
válasz vargalex #41767 üzenetére
Én úgy oldom meg az epg-t, hogy a waterwave-et adom meg, a iptv simple-nél, így majdnem minden csatornánál van epg. Ezt viszont az onlinestreamnél nem írhatom be, mert akkor hibát ír ki az iptv manager és nem lesznek csatornák. Így viszont csak annyit kell tennem, hogy minden bekapcsolás után csinálok egy műsorújság-frissítést a managerben és megy minden. Mondjuk az Rtl továbbra is német és az rtl2 és rtl3 üres marad. Most azon gondolkodom, hogy az egyedi user agentet kellene piszkálni, hátha akkor lenne rtl is. Az is igaz, hogy most egy olyan oldalt használ az ember iptvnek, ami nem annak indult, tehát meg kellene elégedni azzal is, amit ebből a helyzetből ki lehet hozni. Már csak azért is, mert végül is nem használom, hiszen van előfizetésem, csak szeretem látni, hogy a Kodi mi mindenre képes.
-
vargalex
Topikgazda
válasz fatalista22 #41768 üzenetére
Ugye az EPG esetén az a lényeg, hogy az m3u (m3u8) file-ban a csatornához tartozó
tvg-id
értéke egyezzen az XMLTV (EPG)channel id
tag értékével. Ez alapján "talál össze" a kettő.[ Szerkesztve ]
Alex
-
fatalista22
tag
válasz vargalex #41769 üzenetére
Igen, ezt sejtettem, s itt az onlinestream más nevet ad, mint a watervawe. Nem tudom, hogy mit lehet csinálni, de attól tartok, hogy ha egyszer átírnám az m3u8-at, akkor azt utána mindig meg kell csinálni, amit egy boxnál nagyon nehézkes megtenni. Azt hiszem ez már nekem ennyit nem ér. Örülök ennek is, most már egy utazásnál is jó lesz a box, mint tévé. Már ha épp tévét fogok nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Jony2420
tag
valaki rá tudna nézni az epg re http://waterwave.synology.me/guide/guide.xml , mert pár csatornára nincs epg tartalom...vagy kihez forduljak?
-
masvilagx3
tag
Szép estét,
Próbáltam ,de valamit elronthatok.keresi a hálózaton,de nem találja.ha beirom az ip címét és a portot se enged.egy kis segítséget elfogadnék..
Köszönöm -
zsiga68
őstag
válasz masvilagx3 #41773 üzenetére
Ez igy nem érthető...
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz bpmcwap #41737 üzenetére
amiket én szoktam hasznalni ott nem láttam 8K streameket. hd-fhd-4K hdr max szokott lenni.
de lehet,hogy van ilyen tartalom real debrid meg ilyesmi havidijas torrent alapu addonokban.erre gondolok [link]
ilyesmi lenne:[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Smafia
junior tag
jó reggelt
csak nekem nem akar menni az iptv androidon mindig ki torol minden adatot pc meg megy[ Szerkesztve ]
-
fatalista22
tag
Úgy tűnik, hogy az iptv simple 20.08 valahogy másként működik az m3u8 használatában, mint a 7-es. Elkövettem azt a hibát, hogy a 20.08 használatakor pendrive-ról olvastam be egy m3u8 fájlt és azóta nem tudom rávenni, hogy az iptvmanager könyvtárát lássa és a play.m3u8 fájlt onnan használja. A megoldás, hogy visszatettem a 7-est, azzal nincs gond, de ez nem jó helyzet.
-
Smafia
junior tag
erről beszéltem én is
-
Indiant
addikt
Ha már csak az addonnal működik az onlinestream. Miért van a beállításokban epg forrás, ha nem jelenít meg epg-t?
-
Smafia
junior tag
válasz fatalista22 #41787 üzenetére
de kivan mert windows allat le frissiti m3u8 fájlt de android allat nem és ez ami érdekes
-
vargalex
Topikgazda
Nem ismerem az IPTV Manager lehetőségeit, de kár rugózni az EPG-n. Az onlinestream addon a
list.json
-ban találhatótitle
alapján próbálja megtalálni a csatorna EPG-t a beállítottEPG source
-ból érkező XML-ben. Atitle
-ből és az XML-ben található nevekből is leszedi az ékezeteket, illetve a 'HD
' utótagot. Ha ezek így csak szóközökben különböznek, vagy egyik a másik szövegével kezdődik, vagy végződik (plusz szóköz), akkor match-el, egyébként nem.Alex
-
spiky03
veterán
Tudom, hogy még friss, de van vagy lesz esetleg Skyshowtime addon?
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Jony2420
tag
törölt szöveg
[ Szerkesztve ]
-
fatalista22
tag
A személyes tapasztalatom, hogy az iptvsimple legutolsó működő verziója a 27.0.1, mert annál még az iptvmanager könyvtárából használja az m3u8 fájlt. Mivel a 28.0.1 verziótól nem lehet Kodiból elérni azt a könyvtárat, ahol az iptvmanager fájljai vannak, legalábbis boxon, ezért ott nem is lehet megadni a fájlt, ami úgy tűnik változik és kell a csatornákhoz.
-
allfinanz
senior tag
kijött az új Yettel TV [link]
van mobilapp, android tv app, box nem szükséges.
viszont kötelező valamilyen yettel előfizetés mellé: internet vagy telefon.
reméljük, lesz kodi add-on egyszer hozzáAllfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Smafia
junior tag
Most már mobilon sem megy az addon se a tv csak a számítógépen megy még talán azóta nem is néztem
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest