Új hozzászólás Aktív témák

  • bizi990

    senior tag

    Sziasztok,
    egy nas szolgált ki két arm-os, coreelec-es kodit. Nason lévő mysql-ben vannak a zene és video media adatok, a két eszköz közös adatbázisban. Összeraktam egy J1900-as celeronos gépet nas-nak és ha bírja a videokat, akkor lejátszó is lenne egyben. Sikerült beüzemelni j1900-at nasként, mysql is átkerült, az eléréseket update-eltem.
    Következő lett volna a Kodi beüzemelése az új gépen. Itt viszont problémába ütkötem, ugyanis látja az nfs-t, de nem tudok tallózni rajta.
    Először a régi nast próbáltam elérni, kézzel adtam hozzá ip-t és távoli mappát ("/"), utána, ha hozzá akarom adni media forrásnak, akkor a nas megosztott nfs könyvtárát behozza (/i-media/0301akarmi/), de tovább lépni benne nem tudok.
    Mivel közös mysql adatbázist használok, ezért az új NAS-on lévő Kodiban is nfs-ként akarom elérni a médiákat (mysql-ben path van letárolva). Új nas nfs csatoláshoz az ip címet (192.168..) megadva nem lát még annyit se, mint a régi NAS-ból.
    Másik probléma, talán összefügg: Yatsee remote-ban nem látja az új nas Kodiját és kézzel se tudom hozzáadni. Kodiban engedélyezve van.
    Az új NAS-on ubuntu 19.10 van, Kodi-t a repojából telepítettem.
    Mi lehet a gond?

Új hozzászólás Aktív témák