-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Torrent kliens addon-t honnan tudok telepíteni? Ami a hivatalos tárolóban van az csak távoli vezérlésre szolgál.
Transmission-t és a uTorrent-et próbálnám ki. -
Mr Dini
addikt
Urak!
Kérem, hogy a közeljövőben ne írjatok addon ötleteket, ugyanis mióta megjelent a MyTV addonom, tele van kérésekkel a privát oldalam...
Ez önmagában nem lenne gond, mivel szeretek programozni, de onnantól, hogy ezer, meg ezer kérést kapok, meg egyesek sürgetnek, hogy mikor lesz már meg az addon (pedig még el sem jutottam odáig, hogy ránézzek a dolgra), kötelezőnek érzem az egészet. És így előbb-utóbb elmegy a kedvem az egésztől. Szóval kérlek legyetek türelemmel, ugyanis én is ember vagyok. Bármilyen hihetetlennek hangzik is, nekem sem idegen a család fogalma, és a kikapcsolódás...
A TelenorMyTV addonnal párhuzamosan kezdtem el fejleszteni három másik addont, először azokat szeretném befejezni. Pláne, hogy ezeket én is terveztem használni.
De természetesen, amint felszabadul az energiám, jelzek!
Viszont kérem, hogy ilyesmiket kizárólag a topikban írjatok!
Nagyon szépen köszönöm a megértést, és elnézést a kirohanásért!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
maestro87
őstag
Ezt úgy mondod, mintha egy darab nem hivatalos Kodi repo lenne... Mégis melyikben van benne? Már feltettem egy full torrent-es repo-t is, de még abban sem találtam kliens programot.
-
flamario
tag
Az M4 sport kiegészítőnél nem működik sem az M4 élő adása sem az M4 stream adása.
Ki sem listáza.
? másnál sem?
OE RP3Ide kattintva nézheti élőben a Vasas-Újpest összecsapást M4 élő
Ide kattintva nézheti élőben a Diósgyőr-Honvéd mérkőzést M4 Stream
-
Arolotifar
őstag
válasz Mr Dini #12860 üzenetére
Tőlem a mai napig kérnek listát, holott leírtam a topicban többször is, hogy felesleges Úgyhogy elolvasom a privit, aztán tiltom az újoncot Letojom, ha bunkónak gondolnak emiatt Majd nálad is eljön ez az időszak Addig is kitartás
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
urgoz
aktív tag
válasz Mr Dini #12807 üzenetére
Köszi a frissítést! Pár javaslat:
A minőségválasztó nálam továbbra se tökéletes. Gondolom azt a két variánst hívod, amit az api feldob. Ez sok csatorna esetében két ugyanolyan felbontású streamet ad (Pl. Sp**t 1-2-nél 1080p), ami kisebb sávszélnél akadhat, illetve mobilnetet erősen zabálja. Mondjuk Telenorosoknál nem számít, de más szolgáltatónál igen. Szerencsésebb lenne inkább az első m3u8-ban vájkálni:
#EXTM3U
#EXT-X-VERSION:3
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=6472000
stream-br6472000.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=3472000
stream-br3472000.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=1872000
stream-br1872000.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=872000
stream-br872000.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=572000
stream-br572000.m3u8A 6472000-es bitráta 1080p, a 3472000 720p, a 1872000 SD, a 872000 360p, a 572000 pedig 290p felbontású streameket ad.
Illetve jó lenne még egy beállítási lehetőség, ahol meg lehet adni a maximum felbontást, hogy ne kelljen minden csatornaváltásnál a felugróra klikkelni (hasonlóan, mint a mediaklikkben).
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Illetve jó lenne még egy beállítási lehetőség, ahol meg lehet adni a maximum felbontást, hogy ne kelljen minden csatornaváltásnál a felugróra klikkelni (hasonlóan, mint a mediaklikkben). - Ma kipróbáltam és igen, jó lenne ha a Beállításoknál lenne erre vonatkozó rész, pl. preferált felbontás és akkor automatikusan arra váltana.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Köszönöm a javaslatokat!
Egy másik addon kapcsán pont most csináltam M3U parsert, szóval hamarosan belefejlesztem a MyTV addonba is ezt a funkciót.
Az alapértelmezett minőség kiválasztása pedig már kész van, engem is zavart a tesztelések közepedte, hogy mindig plusz egy entert kellett ütni... Majd a következő publikus verzióba ez is belekerül.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz roenick #12844 üzenetére
Telepíts rá LibreElec kodit.
Android alatt, főleg gyári telepítésű Kodi nem sok sikerélményt tartogat noname box kategóriában. Ha Android is fontos legalább töröld le a kodit és telepitsd újra.
Ha csak mediaplayer fontos akkor rossz dobozt vettél, nkabb s905(x).Box's don't touch!
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok
Letezik olyan addon, vagy esetleg app, mint a series guide csak epp feliratokra? Ertem ezt ugy, hogy Trakt.tv gyujtemeny vagy kezi megadas utan figyeli ha valahova feliratot totenek fel az adott film/sorozathoz es ertesitrol rola -
Noxy
veterán
válasz maestro87 #12862 üzenetére
Bocsi téves infót adtam. Az OL használom a RPI-n és abban kell hozzá adni az OpenElec unofficial repot.
Abban már ott lesz a Transmission.
Szolgáltatásként fog települni, majd ezután kell a Transmission alkalmazást telepíteni amivel vezérelni tudod.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
beneboy
tag
Helló!
NCTV hibám van, valaki tudna segíteni
Win 7
NCTV repóbol telepítve, uTorrent hozzáadva. az ajánlót meg tudom nézni, de letölteni nem sikerül.
az átmeneti mappa, és a letöltési hely sem írásvédett
a hibaüzenet a következő:09:33:16.698 T:5260 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.SyntaxError'>
Error Contents: syntax error
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\root\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.huncoretv.utorrent\default.py", line 590, in <module>
build_torrent_sub_directory(movieURL[0], videoName[0])
File "C:\Users\root\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.huncoretv.utorrent\default.py", line 177, in build_torrent_sub_directory
paths = getTorrentFiles(torrentFileContent)
File "C:\Users\root\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.huncoretv.utorrent\default.py", line 416, in getTorrentFiles
eredmeny = decodeTorrent(torrentFileContent.read())
File "C:\Users\root\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.huncoretv.utorrent\default.py", line 411, in decodeTorrent
raise SyntaxError("syntax error")
SyntaxError: syntax error
-->End of Python script error report<--
09:33:16.804 T:5264 ERROR: XFILE:Directory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.huncoretv.utorrent/?mode=listTorrent&movieURL=aHR0cHM6Ly9uY29yZS5jYy90b3JyZW50cy5waHA%2fYWN0aW9uPWRldGFpbHMmaWQ9MTg4MTc4Mw%3d%3d&videoName=The.D.Train.2015.ReTaiL.PAL.DVD.Hungarian-JBR
09:33:16.807 T:5264 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.huncoretv.utorrent/?mode=listTorrent&movieURL=aHR0cHM6Ly9uY29yZS5jYy90b3JyZW50cy5waHA%2fYWN0aW9uPWRldGFpbHMmaWQ9MTg4MTc4Mw%3d%3d&videoName=The.D.Train.2015.ReTaiL.PAL.DVD.Hungarian-JBR) failed -
melan
senior tag
Sziasztok! Rpi2-n futtatom a Kodit, és azzal van a problémám, hogy média (sorozat) hozzáadásakor ösze vissza tölt le információkat. A sorozat külön mappában van, azon belül a film neve s0x a végén. Infofrissítéskor felugróablakból kiválasztom a sorozatot (pl tini titans go) erre másik sorozat adatait tölti le pl the flash. Olyat is behoz néha, ami nincs is a nason. Ha egy sorozat megjavul, a másik elromlik. Mi lehet a probléma illetve a megoldás? Jelenleg a Libreelec Krypton van fenn...
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Új TelenorMyTV verzió (1.0.3) elérhető a repóból!
Ebben a verzióban már választható a minőség az addon beállításaiban is.
Ezen kívül cseréltem User-Agentet, illetve megoldottam, hogy lejátszásnál is ez a User-Agent szerepeljen, illetve megoldottam, hogy ne floodolja tele a Kodi a logját, hogy nem sikerült lekérni az elemek típusát.
Az @urgoz féle minőségügyi javaslatot még nem írtam bele ebbe a verzióba, mivel ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem... Hogy legyen innentől kezdve a minőségválasztás? Jelenjen meg az API felől érkező kétféle minőségi opció (HD, SD), vagy csak azok, amelyeket az addon állít elő az első stream forrásból ([1080p], 720p, 544p stb)?
Kis fixek, de ma, illetve tegnap csak ennyire volt időm...
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Elkészült a napokban általam fejlesztgetett MinDigTV kiegészítő is, melynek segítségével bármilyen előfizetés megléte nélkül lehet nézni a MinDigTV által szolgáltatott csatornák és rádiók műsorait. Illetve az addonba került egy videotéka részleg is, mely a MinDigTV Android applikációval megegyező tartalmakat szolgáltat.
Amit fontos tudni róla, hogy sajnos az ikonok transzparensek, illetve nem kötött méretűek. Ezért a különböző skineken/felbontásokon nem biztos, hogy tökéletesen fognak megjelenni az ikonok. Sajnos ezzel nem tudtam mit kezdeni, mivel az oldal vagy ezt, vagy egy nagyon rossz minőségű bélyegképet szolgáltat. Így inkább maradtam ennél a verziónál, mivel Estuary alatt nálam egész jól néz ki.
Plusz készítettem egy "Külföldi módot" is, ez a kiegészítő beállításai alatt aktiválható/deaktiválható, és arra szolgál, hogy a rádiók, illetve a csatornák neve mellett pirossal írja, hogy Csak belföldi!, amennyiben a csatorna csak belföldi IP címről érhető el. Viszont ez a mód nincsen hatással a videotékára, ott nem foglalkoztam ezzel az opcióval. De ha már így szóba került, a Videotékába is került említésre méltó funkció, például az, hogy ha az adott információ mellé nem tartozik lejátszási link (ilyenek például az időszakos csatornák, melyek csak megjelennek a videótárban, de nézni nem itt lehet, hanem a csatornák fülön keresztül), akkor azt jelezze szintén pirossal. Illetve amennyiben tartozik valamilyen kategóriabeli megjelölés a videotéka adott streamjére, akkor azokat zöld színnel, az adás neve mellett jelenítem meg. Viszont van egy ajánló névvel ellátott cimke is, ez annyit jelent, hogy az a tartalom nem az egész filmet/sorozatot foglalja magába, csupán egy pár perces/másodperces ajánlót (trailert).
És mivel az addont elsősorban magamnak készítettem (ez nem kérésre készült ), így esetlegesen előfordulhatnak bugok, mivel nem koncentráltam a hibakeresésre ebben az addonban. Ettől függetlenül a Buggalo támogatást ide is beépítettem, így az esetlegesen előforduló hibákat lehet közvetlenül nekem jelenteni névtelenül, én pedig igyekszem majd minél hamarabb kijavítani/tökéletesíteni az addont!
Az addon szabadon telepíthető a Movieshark repositoryból.
Használjátok egészséggel!
PS: Ígérem, utoljára írom ki ide, de kérem, hogy kiegészítőkkel kapcsolatban privátban, illetve e-mailben NE keressetek, hiszen erre való a topik és a MovieShark fórum! A jövőben a privátban kapott kéréseket ignorálni fogom! Nagyon szépen köszönöm a megértést!
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Üdv mindenkinek!
összeraktam egy HTPC-t volt egy Linuxos kör de végül mivel ott el se indult a KODI visszatértem a Winhez.
Na itt se indul el.úgy látszik nem vagyok a KODInak szimpatikusIntel DN2800 lap 2Gb ram W732bit Sp1 Sp1 nélkül települni se akart
KODi 17.1.0.0Indítás után azonnal hibát dob el se indul a program.
Ötlet?ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Mr Dini
addikt
válasz djnice #12887 üzenetére
Szia!
Nem kell log, tudok a jelenségről, csupán kifelejtettem a leírásból...
A Kodiba a 16.2-es verzióba került bele elméletileg a smooth streaming, így a régebbi verziókon nem fog működni.
A másik, amit kifelejtettem, hogy az addonban nem foglalkoztam azzal, hogy a kedvencek fülbe tartósan menthetőek legyenek a csatornák, mivel erre nem volt szükségem. Ha van rá igény, természetesen megcsinálom ezt is.
-
dudikpal
senior tag
Újratettem a moviesharkot, azóta az összes kategória könyvtára tök üres lett. Mit tudok ki-be kapcsolni, hogy jó legyen?
-
bnorci71
addikt
válasz consono #12886 üzenetére
a kód kellett volna mert más nem volt ?
közbe megoldottam, távoli asztalról akartam indítani és gondolom érzékelte hogy nincs kijelző ezért nem indultmilyen távirányítót ajánlotok hozzá?
az Arctic megfelel?ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Sugar Ray
újonc
Sziasztok. Eloszor is bocsajtsatok meg a laikussagom de meg uj vagyok a Kodi-val kapcsolatban. Egy uj Boxra (A95X) szerettem volna a TV csatornakat bealitani de miutan az IPTV Simple Client-et "bekapcsolom" es a TV opciot is "bekapcsolom" ADD-ON COULDN`T BE LOADED hiba uzenetet kapok es az IPTV Simple Client-et is ki kapcsolja. 16.1 Jarvis TVMC van a boxon. Eddig MXQ box-on es PC-n is 16.1 en hibatlan volt.
Mi lokozhatja? A masik kerdesem az lenne hogy kilehet-e kuszobolni valahogy a csatornak akadasat, "tekereset" es befagyasait. Egy kulfoldi forumon olvastam hogy fentebb emlitett kliens 2-es verziojaval kevesebb az ilyen jellegu problema. Van valakinek ezzel tapasztalata. Elnezest ha hulyesegeket kerdezek de mint irtam sajnos gyerekcipoben jarok Kodi teren es hol mashol kerdezzek ha nem itt. Elore is koszonom[ Szerkesztve ]
-
Sugar Ray
újonc
Megfordult a fejemben ez is csak gondoltam elotte irok ide hatha valaki tudja mivel akadhat ossze mert pl az MXQ boxon a USNOW TV PLUS okozott fagyast kilepesnel de miutan eltavolitottam minden rendben volt bar lehet ha bemasolnam a logot egyszerubb lenne rajonni...
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Mr Dini #12888 üzenetére
Jaaaa?!
Hát akkor azért nem megy.
Rpi kivételével mindenhol visszaálltam a 16.1-re. Ahogy a krypton vonalat elnézem, nem is mostanában kell feltelepítenem.
Köszönöm a munkádat, de kérlek, legközelebb a leírásában szerepeljen, hogy melyik verziótól, mert pl. Linux Mint-en még (kb. 2-3 hónapja néztem) mindig a hivatalos tárolóban a 15.2 van.
Sok kedvet a fejlesztésekhez! -
Mr Dini
addikt
válasz Keef_Lee #12896 üzenetére
Igen, a következő verzió leírásában szerepelni fog!
Szerintem egyébként a Krypton már egész stabilnak mondható. Én is ódzkodtam eredetileg a frissítéstől, de pont a smooth-streami g támogatás miatt minden eszközön (RPi2, Android, Linux és Mac) frissítettem, s mostmár nem akad sehol sem.
PS: hamarosan várható a Leila is, max várd meg azt!
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
A MinDigTV kiegészítőm egy elég nagy frissítésen esett át, ugyanis most már rendelkezik csatornák szerinti videótékával is, így a korábbi pár adás kiegészült egy tonna új tartalommal!
[+] A Duna HD videotéka első oldalaEzen kívül frissült az addon leírás is, és egy beérkezett bugot is javítottam.
A repóból tölthető a MinDingTV 1.0.1!
Üdv!
PS: Szükség lenne pár ikonra a kiegészítőkben. Sajnos a PS és a grafika elég távol áll tőlem, szóval ha valaki tudna segíteni ebben, kérem dobjon egy pü-t! Nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kuka018
csendes tag
Iptv cilentben sehol sem tudom normálisan beállítani a sajnat ízlésem szerintem a csatorna listát!?mar próbálkoztam 100 módon de mikor újra inditom utana egyből az jön vissza ami az eredeti volt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest