-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátomnak feltettem a kodi 17.1-es verzióját windows 10-es notebook-ra valamint a movieshark 2.2 repo-ból többek között a movieshark kiegészítőt, ami működött is szépen. Nem tudom, hogy mit csinálhatott vele, de pár nap múlva visszahozta, hogy a movieshark kiegészítő nem megy.
A Kodi kiírta, hogy Movie shark hiba,további információk a hibanaplóban.
Gondoltam, hogy letörlöm a kodit, újratelepítem és megjavul, de hiába töröltem és telepítettem újra, a movieshark kiegészítő nem működik.
Az appdata\roaming-ból is letöröltem a kodihoz tartozó dolgokat, úgy telepítettem újra, de ugyanaz.
Megmondaná valaki, hogy miért, ill, mit kell csinálni vele?Köszi előre is!
-
Spuri2000
senior tag
MS megy már valakinél?
-
Spuri2000
senior tag
válasz huliganboy #12509 üzenetére
OK
Köszönöm!
-
masvilagx3
tag
Sziasztok
Nalam nem jo a kodi vagy központi hiba van..
Köszi elore is a válaszokat -
huliganboy
addikt
válasz masvilagx3 #12514 üzenetére
Szia!
A KODI tuti jó. ott nem lehet központi hiba
Vagy ellopták a jelszavakat
Jön a meleg, megzavarja az emberek fejét
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz huliganboy #12515 üzenetére
Remélem a kodit nem lopják el.
-
pkollar
tag
válasz huliganboy #12515 üzenetére
Milyen felhasználói adatokat lehet ellopni? A moviesharkhoz nem is kell név meg jelszó vagy lemaradtam valamiről?
-
headhunter
addikt
"RTL Most" kiegészítőnél egyes műsorok üresek, RTL változtatott az online elérésen?
pl.: XXI. század, Házon kívül, Keresem a családom, stb...
-
napocska2
senior tag
Telenor MyTV ismét...
A hétvégén egyszer sikerült LE alatt behozni a csatornákat és aztán többet sosem, androidos kodi alatt pedig minden probléma nélkül működött stabilan. Ma ismét rászántam magam, hogy újabb próbát tegyek LE alatt és megint nem hozta be a csatornákat, mindig azt írta, hogy first play while playing download és semmi eredmény.
Aztán a nagy kattintgatások közepette megakadt a szemem a jobb felső sarkon, hogy miért mutat déli időpontot, azt is valami 2016-os dátummal. Beállítottam egy időszervert, meg azt is, hogy várjon a KODI a hálózatra. Ebben leledzik talán a varázslat, mert ezután hiba nélkül indult a MyTV.
Óóó, hogy ez nekem hány órát vett el az életemből a hétvégén.
Szóval akinek nem töltődnek be a csatornák, nézzen rá, hogy a pontos időt, dátumot mutatja-e a Kodi, egy próbát megér. -
doberman
senior tag
-
flamario
tag
Az M4 sport kiegésítő vajon miértnem mutatja a linkjét az:
http://www.m4sport.hu/2017/03/29/itt-nezheti-eloben-a-fradi-diosgyor-mk-meccset/
eloben-a-fradi-diosgyor-mk-meccsetCsak az Érd–DVSC-TVP (Tv: M4 Sport) látszik és játszható le
Eddig működtek az M4 -es streamek
-
huliganboy
addikt
válasz headhunter #12518 üzenetére
Szia
Érdemes a bugtrackert használni ilyen esetben, mert rögtön látják a fejlesztők!
-
flamario
tag
válasz huliganboy #12523 üzenetére
köszi . tényleg ott a YT logo
-
dh66e
veterán
válasz huliganboy #12523 üzenetére
így van.
[link] -
Mr Dini
addikt
Hölgyek, Urak!
Kérjük, hogy amennyiben a hibabejelentő oldalunkon már jelezték a hibajelenséget, akkor ne nyissatok Ti is új ticketet neki, hanem ha nálatok is jelentkezik az adott probléma, akkor azt maximum egy kommenttel, az adott ticket alatt jelezzétek! Mint már korábban jeleztem, tudunk az MS hibáról, és remélhetőleg hamarosan egy fix is meg fog jelenni hozzá. Addig is kérjük, legyetek türelemmel, s használjátok pl. az Exodus+t alternatívaként.
Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
junkpod
veterán
-
blakey
titán
válasz scope2007 #12531 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni ha szeretnéd, hogy legyenek borítók leírások, stb, maradhat úgy ahogy van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nababika
aktív tag
Bocs ha amator kerdes. Az exodusban ha beallitom a bal oldali menuben, a megjelenitest, hogyan lehet alapertelmezette tenni? Beallitas utan, ha visszalepek az elozo mappaba, megint maskepp mutatja. A film infokat szeretnem latni minden nezetben. Mar atneztem a beallitasokat de nem talalok ilyen lehetoseget. Kodi 17 van cofluence skinnel. Remelem jol irtam a nevet.
-
huliganboy
addikt
válasz nababika #12535 üzenetére
exodus vagy exodus+?
Nekem Exodus+ (alapértelmezett skin) esetén a beállítások között van a megjelenés és működik is, pont tegnapelőtt próbáltam. Ott a beállítások között a nyelvet is ki lehet választani, de sokszor a rendszer nyelve valamint a régió és időzóna is bekavar ezeknek! Érdemes mindet magyarra beállítani!
-
nababika
aktív tag
válasz huliganboy #12536 üzenetére
Exodus+. Akkor megnezem amit javasoltal. Koszonom. :-D
-
scope2007
addikt
válasz blakey #12534 üzenetére
köszi!
a kérdés még az, hogy mikor tárolja a képeket fanart, cover stb a film mappába?
és mikor a kodi saját fájlai közé?
mert utólag nézve valamelyik mappába odatette ezeket a film közé, de engem így zavar, jó ha külön van
nem piszkál bele a mappa szerkezeteimbe[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
blakey
titán
válasz scope2007 #12538 üzenetére
Gyárilag nem tesz semmit a filmek mellé, a saját mappáját használja.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
xigris
őstag
Sziasztok enigma2 stream hogy oldható meg? Odáig megvagyok az élő tvnél látja a csat listát de nem jön kép gondolom még valami lejátszó kellene hozzá.
-
szbarna1
csendes tag
-
Keef_Lee
senior tag
válasz xigris #12541 üzenetére
vu+/enigma pvr addonnal valóban megy egyszerűen. Még a logokat is lekéri a boxról.
Viszont nekem az nem hozza át az epg tartalmakat, csak a címeket. Cserébe lehet vele felvenni is (a satboxot távirányítva)
Ezért én jobban szeretem a simple iptv addonnal m3u-ba beleszerkesztve a satbox csatornáit. Így minden szempontból megfelel számomra, viszont nincs felvételi lehetőség. -
headhunter
addikt
válasz headhunter #12518 üzenetére
,,,egyes műsorok üresek...
Újra nézhetőek a részek...
-
aky01
tag
Sziasztok!
Movie Shark javítva!
A linkek elérése a mai naptól sajnos reg-hez kötött, így aki továbbra is használni szeretné a kiegészítőt, regisztráljon a tudja melyik oldalra
Mivel az oldal forrása még nem végleges, előfordulhatnak hibák a kiegészítőben is.szerk.: Délután még bejelentkezést kért az oldal a linkek megtekintéséhez, most megint nem kell...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest