Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz junkpod #11262 üzenetére

    Ezért írtam, hogy kevesebb infót tartalmaz, ennyi. Ha valamit átdolgozol, átdizájnolsz akkor ez lesz az eredménye, de a lényegen nem változtat, mert működik csak épp ennyir információt tartalmaz
    A mobil applikációkban a régi verzióknál az "i" hosszanyomásával előjött a felső sáv, most nem működik a korábban említettek miatt.
    Tudom és elolvastam a sárgát, ezért írom:
    "The codecinfo window/overlay normally contains information about the currently playing media, such as video and audio codecs, frame skips, decoding method, etc. Starting in Kodi v17 most of this information has been moved to a new window called PlayerProcessInfo. "

    "Default keymaps will be adjusted to use this new window (i.e., the "o" key will automatically use the new window). Custom keymaps should change CodecInfo to PlayerProcessInfo"

    Ez mind azt támasztja alá amit írtam, vagy nem érted az angol szöveget, de a lényeg, hogy erre változtatták a tartalmát, más kérdés, hogy bármikor javíthatnak rajta, hogy több info jelenjen meg.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák