Új hozzászólás Aktív témák

  • ultio

    senior tag

    válasz Dorian #3187 üzenetére

    Ugyanezt tapasztaltam, Kugoo S1 Pro-m van.

    Nektek mennyi a hatótávja az aksinak?
    Néhány napja használom, egyik nap teljesen lemerítettem az aksit, már a kijelző se kapcsolt be. Szűk 20 km-t tudtam menni úgy, hogy ahol lehetett maxon mentem 3. fokozatban a gyári beállításokkal. Volt többszöri megállás is. A vége felé már levette nagyon a teljesítményt.
    Munkahelyre járok vele, oda-vissza kb. 13 km. Hazafelé az utolsó km-eken már visszaveszi a teljesítményt.

    A kijelzője szerint 27-28 km/h a max sebességem, de eddig kétszer mértem a Xiaomi Bip órámmal, szerinte 30 km/h és 31 km/h volt a max sebességem. Menet közben viszont a Bip szerint 1-2 km/h különbség van a sebességben, a Kugoo szerint megyek gyorsabban.

    A rollerrel elégedett vagyok. Eddig semmit nem alakítottam át rajta, a csillapításokat fújtam be WD40-el. Az elsőn nem sokat segített, talán egy napig volt jobb, most megint elég kemény.
    Szigetelést végül nem tervezem, esőben nem fogom használni.

    Jó úton kényelmes, rossza úton az út minőségével arányosan lesz kényelmetlenebb. Összességében azokon a budapesti bicajutakon, utakon, ahol én használom, teljesen vállalható.
    Ha rossz az út, akkor zörög, ha jó az út, szinte hangtalan, csak a motor hangját lehet hallani.
    Igazából a zörgést szüntetném meg, nem is azért, mert zavar, hanem mert nem tudom, okoz-e valamilyen problémát, ha a belsejében zörögnek az alkatrészek.

    rasti rusti

Új hozzászólás Aktív témák