Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Laikusként, első kis gyors beszámolom a Kugoo S1-ről:

    A csomagolás számomra teljesen rendben volt, egy sima dobozban jött, amiben volt még egy fekete doboza. Nem volt megsérülve semmi, hungarocell sem, szóval nem volt gond vele. Kiszedve magát a rollert nem kellett külön szerelgetni, csavarozgatni, kiszedted, felállítottad, és mehettél is vele. Több tesztet elolvasva, megmondom őszintén kicsit gagyibbra számítottam, igaz mint írtam 0 összehasonlítási tapasztalatom van, de ez egy kezdő rolleresnek szerintem minőségre bőven elég. Szerencsére nem volt gyári hibás minden működött elsőre. Ez a fajta duda ami rajta van tényleg kb értelmetlen, de maga a kijelzővel nekem nem volt bajom, minden rajta van aminek rajta kell lennie. Egyedül ami hiányzik, az az ha töltöm valahol visszajelezhetné a kijelzőn, de csak magán az adapteren jelzi egy leddel.
    Mivel melóhelyre rendeltem, így jöhetett is az első éles teszt. Busszal háztól melóhelyig 30 perc volt mire beértem...Előtte megterveztem már az útvonalat, így tudtam merre fogok menni a Kugooval. 2 zebrán kell átmenni, egyhez természetesen pont akkor értem oda mikor pirosra váltott, illetve egy részen rossz helyen mentem, ezekkel kb 1-2 percet vesztettem, de így is végig 3-as fokozatban (legerősebb) mindössze 16 perc alatt sikerült hazaérnem épülettől épületig (2. kép). Szóval 14.5 perc is simán hozható lesz, ami a busz idő fele.
    95kg vagyok jelenleg ruhában, táskával, így alattam 27-28km/h-t tud jó úton. Összesen kicsivel több mint egy órát tesztelgettem ma, végig 3-as fokozaton, és így majdnem 20km-t tudtam vele megtenni (3. kép). Amit még talán negatívumnak tudnék felhozni, az a fék, kicsit gyenge, hátulra kerülhetett volna egy tárcsafék.
    Összegezve: Mivel összehasonlítási tapasztalatom nincs, így nem mondhatom azt hogy ez érte meg biztos a legjobban, de ezt a 3 kis apróságot leszámítva (duda, töltés közben nincs rajta visszajelző, illetve a fék lehetne kicsit jobb), nekem elsőre nagyon tetszik. szóval én eddig abszolút nem bántam meg ezt vettem, és már az is biztos ha nem is idén, de jövőre jöhet egy komolyabb kategória.

Új hozzászólás Aktív témák