Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz BBéci #27914 üzenetére

    Nem tudom, nekem az AZW-t sosem sikerült az e-mailes küldéssel ráküldenem. Egyszerűen nem ismeri fel. Lehet kábellel rákötve menne, de azt nem szoktam. Nekem olyan formátum kell, ami e-mailen ráküldve működik. Korábban a mobi volt ez, most az epub. Ráadásul csak a könyvek egy részét kell konvertálnom, amit Kindle által nem támogatott formátumban szerzek be. Amit támogat, azzal nem szórakozom, egyből ráküldöm. A PDF-et is, csak azt a convert paranccsal egybekötve.

    Mod: Degeczi közben le is írta, akkor ezek szerint nem én voltam a béna. Amazon nem engedi.

    És hogy miért nem kábellel? Mert nekem így egyszerűbb. Ez az egyik érv számomra, ami a Kindle mellett szól. Korábban olyan readerem volt, ami nem tudta ezt, fárasztó volt nekem állandóan az asztali géphez járulni, és kábellel rákötögetni. (Baromi gyorsan olvasok, sokszor 1 könyv = 1 nap, attól függ mennyi időm van olvasni.)

    A könyvolvasók állandóan szerteszét hevernek a lakásban, gyereké, asszonyé, enyém. Egyszerűen mindenkinek elküldöm a kindle-s e-mail címére a könyvet amit kért, aztán olvassa. Anyáméról nem is beszélve, mert ő meg 30 kilométerre lakik. Ahhoz meg jó hosszú kábel kéne... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák