Új hozzászólás Aktív témák

  • hampidampi

    senior tag

    Röpteszt K6:

    Na, most jöttem meg. A Media Marktban voltunk úgyis, mondom megnézem a kiállított olvasókat.

    Eddig mindig Kindle-öm volt. Először egy Keyboard, asszonynak egy K5-ös. Most karácsonyra kaptam egy PW2-t.
    Hát meg kell mondanom, hogy ezekben az új generációs Kindle-ökben viszont rettenetesen csalódtam. Már az én új PW2-m sem hozta közel sem azt a minőséget, amit a Keyboard után elvártam, de most a Media Marktban megnéztem/nyomogattam az új K6-ost is. Sajnos elég gagyi szinte minden szempontból. A kijelző háttere szép világos, erre egy szavam sincs. De a betűk! A renderelés az valami borzalom, mintha húsz évet utaztam volna vissza az időben. A szín ugyan feketébb, mint a PW2 igénytelen szürkéje, de valami borzalmasan pixeles. Élsimítás nuku, még messzebbről nézve is szőrösek, szálkásak a betűk. Komolyan nem is értem hogy engedhet meg ilyet az Amazon.
    Az, hogy a burkolat olcsó, kopogós műanyag még megbocsájtható, mert úgyis tokban hordja az ember. A szoftvert nem részletezem, a PW2-nél már leírtam.

    Volt mellette egy PocketBook Basic is. Őszintén bár annak határozottan szürkébb volta a háttere (kb mint a K4-eknek), viszont a betűk feketése és renderelése sokkal szebb.

    Megmondom őszintén ezek után én senkinek nem ajánlom jó szívvel a K6-ot.

    u. i.: Direkt a Kindle Manualba olvastam bele, nem holmi pdf-be. Balról a harmadik betűmérettel, az összes betűtípussal.

Új hozzászólás Aktív témák