Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz beci #54634 üzenetére

    Szerintem megoldható ha jelzed nekik még hozzátennél a rendeléshez cuccokat. Amíg el nem postázzák. Nekem volt már ilyen igaz másik cégnél. Ott úgy ment jeleztem mailben még mást is hozzácsapnék, nyugtázták és abban maradtunk leadok még egy rendelést és utána írok egy mailt a rendelések számával a kettőt vonják össze.

    Kérdés érdemes e ennyire megbonyolítani a dolgot. Azt is megteheted ezt hagyod így megjön ez a cucc és ráérsz még a kiegészítőket összeszedni. (szerintem teljesen jó lesz ez a cucc pecázni , mondom ezt úgy soha nem volt a kezemben daiwa ninja bojlis bot, viszont a D carp színvonalát elnézve nem lesz egy gagyi cucc az a ninja sem, tavat átdobod vele kb (ha megtanulsz majd dobni:)

    Vszínű egy helyről mindent nem fogsz tudni egyébként sem összeszedni. Mondjuk én rod podot és swingert a végére hagynám amikor már horgásztál párszor. Sima ágason is elpihen addig a bot és egy karika kapásjelzővel is látod a kapást. :) Ráérsz azokat majd apránként hozzátenni, ha pecázol és látod még mi kell. Inkább először vsz a zsinór , horog, etetőkosár, merítőszák, haltartószák . Majd írok én mit vennék aprócikkből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák