Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    Topikgazda

    válasz dragonfx #16688 üzenetére

    Túlvagyunk az első Carplove-os horgászaton, vegyesek az érzések.

    Könnyen megtaláltuk a tavat, kedvesen fogadtak, gyorsan lepakoltam a cuccot. A bumeráng tavon szerettem volna horgászni a nagyobb halak miatt, de sajnos ahol leültem volna, ott szemben pecáztak, így inkább a Rocky tavat választottam. Két bottal (3,6 és 39 MH), egy édes és egy halas etetőanyaggal, valamint natúr etetőpellettel készültem. 6-7 dobás etetésként, majd hozzámértem az etetőbothoz a másik két felszerelést is, beakasztottam a klipszekbe a zsinórokat, és elkezdődött a horgászat. Nagyon sok pontyot fogtunk a lányokkal, egyiket a másik után, gyönyörű orsóra húzós kapások voltak. Igaz a legnagyobb hal nem volt 2 kilós, de folyamatosan jöttek. Ha nem ponty, akkor keszeg. Csalinak a bevált lebegő gumikukorica, illetve lebegő pelletek voltak.

    A csajok nem unatkoztak, egész nap elvoltak a játszótéren, vagy a hozott játékokkal.

    Ha nem evett a hal ez etetésen (11-12 között volt egy luft), akkor a mellettem lévő parton a fától 30-50 centire dobáltam, és onnan is sikerül kivarázsolni egy-két pontyot.

    Összességében jó napot fogtunk ki, lebarnultunk, halat is fogtunk szépen, szóval ide még visszatérünk, igaz, már másik tóra.

    Fárasztási gyakorlat bemutatása, a végén természetes a pontymatrac használata

Új hozzászólás Aktív témák