-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz bandi0000 #1221 üzenetére
Az elején a hagyományos húsos szalonnából sütök kakastaréjokat és az abból kisült zsírra mehet a húspogácsa, abból is rengeteg szaft kisül még. A kisült kakastaréjokat általában friss kenyérrel rögtön be is vágom A végén a hambihoz vagy a tortillához, kolozsvári vagy angol szalonnát sütök. Amúgy nekem jobban bejön ilyenekhez a sima vaslap, lehet az akár öntvény is, van egy kisebb bordás öntvény lapom is de nekem szárazra sültek rajta a húsok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen