Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    Figyelem, az alábbi szösszenet: Termékmegjelenítést (szóban) tartalmaz!

    Weber Master-Touch szólamok - BBQ sörös pite

    Igazán jó recept a maradék húsok felhasználására. Mehet bele kolbász, pulled pork, burnt ends, stb.
    A lényeg: a kis kockákra vágott húsokat rádobjuk zsiradékon dinsztelt hagymára, és rengeteg sörrel, némi BBQ szósszal sokáig főzzük. Szinte hasonlóan járunk el, mint a Brunswick Stew esetében, de itt nagyon fontos, hogy a sört folyamatosan adagolva érjünk el egy főzelékes állagot. Ha ez megvan, jöhet a kötés, amit száraz serpenyőben pirított zsemlemorzsával végzünk mégpedig úgy, hogy inkább kisebb részletekben adjuk hozzá, és várjunk 10-15 percet, hogy a masszában lévő folyadékot megkösse.
    Olyan állag a cél, mint egy jó rétes töltelék.
    450-500 gr-os vajas tésztát kinyújtunk akkorára, hogy belehelyezve egy 26 cm-es tortaformába még legyen 2-3 cm kilógás. Mehet bele a töltelék, majd a szélét visszatekerjük, felvert tojással megkenjük.
    Most jön a lényeg:
    A Master-Touch 2019-es modelljét a deflektor lemezzel felfűtjük legalább 200 fokra. Egy 32 cm-es pizzaformát megtöltünk sóval, és a lemezre helyezzük. Füstöléshez a Wood2smoke szőlőtőke csonkjait használjuk. Intenzív füst mellett 180 fok körüli hőmérsékleten addig sütjük a terméket, míg a szélén a tészta el nem készül. Miután levettük a rácsról, gazdagon megkenjük BBQ szósszal a húsos részt.
    30 perc pihenő után vágható-ehető!
    Forrás: Smoke 'N' Roll BBQ

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák