Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiTmano

    aktív tag

    válasz belaazallat #88738 üzenetére

    Nem mondtam, hogy te írtad. :U

    #88215 Zoli03: Idézem: "Egy normális, alap V-fék is simán blokkolja mind az első, mind a hátsó kereket. Ennél hogy kellhet nagyobb fékerő?"

    Nem blokkolt egyik kerék itt sem. (Tudom biztos az a baj, hogy nem tanult meg fékezni ő sem). ;) És itt is látszik, hogy de igen kell a nagyobb fékerő. Technikailag lehetetlen, hogy ugyanazt tudja a v. A v-nek azért meg vannak a korlátai. Egy tárcsával sima ügy lett volna, szinte biztos.

    De akkor legyen.

    #88226 Belaazallat: "Tectro Rx3 mini v-fék, XTR fékpofákkal ott állok meg ahol akarok, akkor állok fejre amikor akarok."

    Ott állok meg ahol akarok-ot azért megnézném. Az akkor állok fejre amikor akarok-ot meg ha outid van akkor elhiszem, mert az outinak olyan rövid a tengelytávja, hogy az első kerék nem előtted van, hanem alattad, és olyan előredőlt testtartásban mész, hogy gyakorlatilag fékerő nélkül is fejre lehet állni. (Az outis videókon látszik, hogy gyakorlatilag a legkisebb akadálynál azonnal előrebukfenc van). Viszont amikor vitáztunk akkor montiról volt szó, mert a srácnak az van. Abból indult ki ugyanis a beszélgetés.
    De itt be is fejezném, egymást úgy sem tudjuk meggyőzni szerintem. Mindkettőnknek más a tapasztalata. :)
    Ezután sem fogom ajánlani a v-féket, mikor már minimális a tárcsa felára. (Montin persze). A v-t meghagynám trekkingeknek.

    "Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim

Új hozzászólás Aktív témák