Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nem kezdődött valami jól ez a mai nap. Már reggel sem volt kedvem tekerni a felhős idő miatt, aztán a felfedező út elején lyukra futottam (elhagyatott részen túl sok kutya miatt visszafordultam), és mikor indultam volna haza elkezdett szakadni az eső.

    Fent voltam már egy viszonylag magas dombon, ahonnan jó pár bringás ösvény vezet le. Az eső elállt (1 óra várakozás után egy viszonylag fedett helyen), de ahogy a földes útra értem 2 tekerés után blokkolt az első kerék a ráragadó sártól.

    Túlzás nélkül a taknyomon csúsztam lefele, mert a meredek helyeken nem tudtam hogy lejönni lábon sem, többször belegondoltam hogy otthagyom a bringát és segítséget kérek v nem tudom. A ráragadó sártól annyira nehéz volt, és annyira csúszott az út, hogy csak vonszolni bírtam magam után. Ha letisztogattam hogy forogjon a kerék 1 fordulat sem kellett hogy ismét blokkoljon.

    Végül keresztbe kasul jöttem a leveles részen, mert ott legalább nem dagasztotta a sarat, 3 percenként behalucináltam hogy lapos a hátsó kerék, de nem éreztem hogy tényleg puhul-e mert takarta 3cm sár.

    Messze a legrosszabb utam volt, ráadásul mire kiértem az aszfaltra elkezdett szakadni az eső. Hazafele 30 al toltam, hogy hátha nem izzadok ki nagyon, de nem is ázok meg túlzottan. Nem volt nálam a gumibugyi sem a telónak, az is zavart hogy lehet hazavágtam teljesen.

    Forrófürdő, forrócsoki, már megvolt, és fel is öltöztem rendesen. Lehet még valamit tenni hogy elkerüljem a holnapi komoly megfázást? Nagyon nem szeretném ha ezután az elcseszett nap után még 3-5 napra ágyba is kerülnék.

    Képek

    A mezőn készült képek a már "letisztított" bringát mutatják, amit egy pocsolya segítségével oldottam meg, úgy hogy a tenyeremmel hámoztam a gumiról a sarat, és próbáltam felcsapni rá a tenyremmel, hogy kissé tisztuljon a hajtás, amin rettenetesen érződött a sok sár. Hazaérve meglepően tiszta volt a lánc, legalább erre jó volt a szakadó eső, kicsit féltem is erősebben tekerni az emelkedőn, nehogy hazavágjam a sok sár miatt.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák