Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Ennyit erről. Nagyon jó érzés kínából rendelgetni, mert annyira olcsó minden, hogy a csóró ember is úgy érezhetni van pénze, és még marad is egy kevés ha jól választ.

    Ez a pedál tavaly kb ilyenkor lett vásárolva, mert rettentő drágának találtam az itthon elérhető pedálokat. Többnyire a design zavart, de minőségben is elég silányak voltak. 5000Ft tól indult az amire már rá mernék állni egy meredekebb erdei leejtőn, de az még mindig úgy nézett ki mint egy 10 évvel ezelőtti darab.

    Akkor találtam ezt ()NEM AJÁNLOTT TERMÉK, és jól is nézett ki, meg ahhoz képest olcsó is volt.

    Nagyon jól mutatott a vékony design a bringán, rengetegen megdicsérték, mert sokat dobott az összképen, a legkülönbözőbb terepeken használtam és semmi baja nem volt. Aztán múlt héten valamitől eltört. Nem tudom pontosan mitől, mert csak a tegnapi lánctisztításnál vettem észre.

    Ez a leírás többnyire azoknak szól, akik az olcsó ázsiai "szakemberektől" vásárolnánk bármilyen jelentős alkatrészt, mert ezzel pillanatnyilag spórolnak. Ne tegyék :(, rengeteg alkatrészt árulnak, féktárcsát és hátsó agyat is láttam már negyed áron, soknak még rendes márkajelzése is van. A fékkel vagy hajtással amúgy se jó szarakodni, mert ha rosszkor adja meg magát akkor óriási bajban leszel egy pillanat alatt.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák