Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz f27 #57527 üzenetére

    Én abszolút nem vagyok az ebike ellen, szerintem is nagyon hasznos tud lenni egy pedelec bringa.
    Viszont ez a kategória mint amit Te is összeraktál, ami előtt egyébként le a kalappal, mert szép munka, de ez már inkább motor mint bringa. Persze nincs ezzel baj, biztos élvezetes használni és sokkal környezetkímélőbb mint mondjuk benzines motorokkal csapatni az erdőkben. :)
    Az elektromos kerékpár az szerintem olyan bringa amivel együtt tudsz tekerni hagyományos bringásokkal is. Egy ilyen elektromos monstrummal ez már nem annyira menne, mert itt már unalmasan lassúak hozzád képest a normál bringások. Egyébként mennyi pénzből építetted? A stealth boombert én is nézegettem, de szerintem ebben a kategóriában, tehát nevezzük inkább elektromos cross motor kategóriának, itt szerintem a KTM toronymagasan aláz mindent. KTM Freeride E-SX
    16KW, aksi 80perc alatt tölthető. Vízhűtéses, 300V-os rendszer!! A KTM fejlesztette az egészet. Valódi Cross motor technológia az egész. Nyilván súlyban is (106kg).

    Egyébként szerintem ha ki akarod használni egy ilyen elektromos cross teljesítményét ahhoz is kell kondi, ezeket a gépeket megülni szintén edzésmunka, már amennyiben terepen használod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák