Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz NoiZz #43061 üzenetére

    Biciklizéssel alapvetően (ha van egy átlagos edzettséged) nem tudsz izmot építeni. Bizonyítékként elég megnézni a profi biciklistákat is (pl. tour de france fotók), alapvetően vékony lábuk és testük van. Pályaversenyzőknek van ütős lábuk, viszont ők nem is biciklizéssel edzenek rá, illetve ott "némileg" más áttételekkel mennek, mint amivel az ember közútra kimerészkedik.
    Szóval röviden: biciklizéssel sehogy, súlyzós vagy saját testsúlyos edzéssel lehet izmot építeni.
    Mégegyszer mondom, ha van egy alap izomzatod. Nyilván aki 10 éve csak fotelben ül, annak sima biciklizéstől is jön fel izom, de mivel te már 3 éve rendszeresen tekersz, ezért te nem ez a kategória vagy.

    gergo5991:
    Ha már étkezés, akkor minél több fehérje, legalább 1 gramm testtömegkilogrammonként (szóval pl. 90 kg-os embernek 90g fehérje). Zöldségeknek az izomépítéshez nem sok közük van, mint ahhoz sem, hogy hányszor eszel. Igazából zöldségekben a vitaminokat leszámítva meglepően kevés emberi szervezet számára hasznosítható dolog van. Amiért mindenféle fogyókúrás diétákban szerepelnek, annak pont ez az oka: relatív nagy térfogattal rendelkeznek a kalóriaértékűkhöz képest, és így jól telítenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák