- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #42531 üzenetére
Igen valamenynire izzad de én már megszoktam. Sose tekertem még úgy az outival hogy ne lett volna rajtam hátizsák. Csak régebben a melós Filát vittem. Na gondolhatod az mennyire volt komfortos.
1 hónapja vettem egy ilyet: Btwin 500
Egész kényelmes, nem mozog a hátamon, az izzadást leszámítva sokszor nem is érzem hogy fent van. A víztasak részét én csak otthon próbáltam ki kíváncsiságból amúgy azt a rekeszét is tárolásra használom.
Vasárnap vittem magammal benne kulcsot, telefont, hátsó lámpát, gumileszedőt, pumpát, imbuszkészletet, 2 banánt, műzliket, kamáslit. Ennyi cuccot szebben nem tudtam volna.Solad: oké tényleg szép az állapota de mégiscsak 12 éves gép ezért szerintem nem is kérhetnek érte többet akármilyen szuper gép is volt a maga idejében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest