Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz .LnB #291384 üzenetére

    Hétvégén bejárattam a bringát. Kicsiket mentem, de naponta kétszer, annyira élveztem. :)
    Tegnap reggel megindultam Dobogókőre, de elkezdett valami kattogni a középrész felől. Ezért hazafordultam. Mire hazaértem elmúlt.. Akkor mentem helyben egy kört ha már be voltam öltözve. Azóta se jött elő a hang.. :U Mondták, hogy lesznek még ilyenek, míg "összeérik" az egész.

    Szerdán meg vihetem is vissza az első kötelező szervízre. 100km után, fél év után, és egy év előtt kell visszavinnem kötelezőre. Aztán lesz meg rá a három év garancia.

    Azért nem is nagyon nyúltam hozzá semmihez. Az első váltón állítottam minimálisat csak. Hátul viszont kell vele még majd dolgozniuk, mert ott vannak azért bajok. De hát ezért megyek szerdán, majd ők megcsinálják.

    Az megint nagy mák, hogy annyit kellett állítani a bringán, hogy a nyerget vízszintesre állítottam, és kész. Kényelmes eddig minden. Mondjuk én szerintem alapból nem vagyok kényes, mert a másik bringával sem volt sok bajom.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák