Új hozzászólás Aktív témák

  • MM

    őstag

    Egy kis segítséget kérnék, úgy láttam, használtok néhányan IGPS520 bringa computert.

    GPS rendben működik, be is jelenti, ha megvan a kapcsolat, a megtett utat mindig hibátlanul rögzíti. Magene szenzorokat (speed, cadence) hibátlanul kezeli.

    A csiganyálas navigáció viszont nem nagyon működik, nem értem, miért, pedig ez fő szempont volt. Úgy tűnik, mintha nem venné be a gyomra bizonyos tárolt útvonalakat. Ezeket Strava-ban csináltam, és az IGPS appban importáltam őket. Van olyan, amit ha rátöltök, és elindítom a navit, akkor egyből látom a vonalat. Ez ki-bekapcs után is ott van, nem kell újra rátölteni, újra el tudom indítani a computerről. De ez 10-ből 1. Legtöbbször nem mutat semmilyen vonalat, hiába állítom a léptéket, de ha megyek, akkor a megtett út vonalat húzza, és rendben tárolja az utat. Ha végtelenszer rátöltöm, akkor sem. Viszont ki-bekapcs után ezek az útvonalak nincsenek a computeren, ebből arra következtetek, hogy nem megy át/nem menti el, ezért nem is mutatja.

    A firmware a legújabb v1.35 (2021. decemberi...), volt telefon újrapárosítás, reset, telefon csere, de semmi nem használt. Lehet, hogy egyszerűen hibás a ketyere, vagy van valami trükk?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák