Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Tin #265813 üzenetére

    Nekem eddig semmi bajom nem volt a minőséggel. És én úgy vagyok vele, hogy inkább veszek Deca-ban bármit, minthogy Kínából rendeljek. Kis bisz-baszokat rendelek Kínából ha kell, de kicsit idegenkedek "komolyabb" cuccok vásárlásától onnan.
    És nagyon nagy pozitívum számomra, hogy oda lehet menni, fel lehet próbálni.
    De az már sokszor kiderült, hogy én nem vagyok "finnyás". És ezt nem rosszból, vagy arcoskodásból írom. Én egyszerűen nem nagyon érzem magam rosszul a bringán, vagy kényelmetlenül egy-egy ruhában. Ez egy jó tulajdonság szerencsére. Vagy igénytelenség. :)
    Már írtam itt, de én a Balatonkört is ebben tekertem körbe: [link] És ha nekem ez 233km és 8 óra felett se volt kényelmetlen, akkor nem panaszkodhatok. Amikor oda van írva, hogy "2 órás vagy 50 km-es kerékpározáshoz".

    Ha komolyabb márka, akkor Santini. Olyan mezeim vannak. Azért az, mert azt látom a Tour de France-on, Vuelta-n. És csak azért se Castelli, amiben mindenki más teker. ;] Ez a Santini meg a "majomkodás" része nálam. De ennyi belefér. ;)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák