Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz deicide #22707 üzenetére

    A testépítő haverom a BMI szerint túlsúlyos. :D Annyira én sem adok rá, de azt is írtam, hogy zsírtömegből van mit ledolgoznom, ezt nem tagadom. Az utóbbi 1-2 évben hanyagoltam a sportot, munkám is (főleg) ücsörgős lett, meg kijutott bőven a kocsmázásokból, köztük egy-egy jó zaba valamelyik menő talponállóban... jól fel is szaladt a pocak. :D De nálam nem is szempont a sportos testalkat, megelégszem azzal ha egészséges határokon belül vagyok. Csak a mostani állapot olyan, melyen javítanom kell, egyszerűen zavar.

    Korábban úgy szaladgáltam airsoft-on egész nap az erdőben, hegynek fel, hegynek le, a felszerelésem összesen 12-15 kg volt és nem alattam gurult, cipelni kellett. Na most már a felénél kidőlnék.

    Kerékpár gramm mánia: Azért hozzátenném, hogy én nem grammokról beszéltem, hanem közel 5 kg lefaragásáról. Az a kölcsön kapott MTB nem volt optimális városi szaladgálásra, bár az országúti sem annyira (főleg a geometria miatt), de azt értékelem, hogy a lomha MTB-hez képest kecsesen suhan. Könnyebben felkaptatok egy-egy emelkedőn vele. Még rövid emelkedőkön is meghálálja magát. Mikor először jártam az Árpád hídon az új vassal, akkor teljesen meglepődtem, hogy még alig melegedtem bele a mókuskerekezésbe és már fent is voltam, korábban meg még ott gyötrődtem ennyi idő alatt a közepénél.

    15-16 kg és 9-10 kg között nagy a különbség. Ez nem gramm mánia, hanem két teljesen különböző dimenzió, két teljesen különböző területre.

Új hozzászólás Aktív témák