Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz parandroid #192781 üzenetére

    Nálunk sajnos ez a közös terepezés nem jött be, de az becsületére váljon, hogy amúgy lazább útvonalakon, ha nincs rengeteg emelkedő, bírja a távokat. 100-120km/nap többször is volt már és nem panaszkodott, hogy baj lenne.

    Terepen használva, rendesen mtb-ként az E-mtb-ot, amúgy semmi értelme a szoftveres hekkelésnek. Az egy dolog, hogy bukod a garanciát, de értelmes távokat úgy sem lehet menni, mert nagyon gyorsan lemerül. Aztán csak kolonc lesz a nyakadon a bringa. Normálisan oda kell tenni magad és csak akkor kérni segítséget ha feltétlen muszáj. Persze nem vagyunk egyformák, mindenki más igényekkel rendelkezik. Egy 20km/h körüli átlag montin már egész jónak mondható. Hova nem elég a 25? A többség 20-as átlagot nem tud menni analóg montival, főleg nem trail/enduro-val. Minek tuning? Lefelé meg olyan gyorsan jössz amennyivel csak mersz. :) Persze városban van létjogosultsága a nagyobb átlag tempónak, az biztos, de bárkinek a kezébe nem való egy szoftveresen sebesség korlátlan pedelec.

    #192823Nutra:
    Pedig eleinte úgy tűnt, hogy érdekli, de nem jött be, el kell fogadni, én nem is erőltettem, tudunk együtt bringázni így is, csak nem terepen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák