Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #150190 üzenetére

    Azért aki 1 hónapig teljes mértékben hanyagolja a bringát, az szégyellje el magát de nagyon :DDD Én már csak keveset tudok tekerni, de azért néha kimegyek és megbökdösöm a gumit, meg mókolok valamit, ha éppen nincs semmi baja akkor elrontok valamit, mert abban jó vagyok.
    -
    A hátsó váltó mizériámtól függetlenül, v talán pont emiatt, az első váltóm is elég furán működik egy ideje, kb 10/1x túlvált, és ledobja a láncot a hajtókarra, ezeket nyilván akkor mikor aszfalton autók közt tekerek.
    Nem igazán értem miért, ha tekergetem a kábel feszítő csavart, akkor már középső állásba is nehezen vált fel, a határoló csavarhoz meg mióta felszereltem nem nyúltam, eddig jó volt, most mi változott?
    Lehet bármi köze a hátsó váltónak az első váltó működéséhez?
    Mikor 2. ből fevlált a 3-as tányérra, 10/4x az is elég csattanósan. sikerül, nem vaj puha a váltás, mint régen. Ezt csinálta a deore lánccal is amit most sram-ra cseréltem.
    Csak a határoló csavarokkal lehet ott játszani?, a bowdenszál alig 1 éves, a váltókarral együtt cseréltem tavaly télen. Minden full slx m7000 mégsem akar jó lenni. :W

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák