Új hozzászólás Aktív témák

  • Wombath

    HÁZIGAZDA

    Öltözködés: tegnap random lett egy szabad órám este, kipróbáltam a cipő orrára húzható 5000 forintos minikamáslit. Le vagyok nyűgözve! Egy remekül szellőző nyári cipőm van, a Shimano M085, aki ismeri, az tudja, hogy tulajdonképpen az egész eleje légáteresztő, gyakorlatilag érezni, ahogy a lábujjak között átfúj a menetszél. Ehhez hozzájön, hogy kezem-lábam fázós - ennek ellenére egy vastagabb bringás zoknival és ezzel a cipővédővel tökéletes volt 7 óra tájékában a klíma, pedig messze nem csak mászás volt az útban.
    Lámpák: szuper a fejlámpa, de muszáj lesz beruházni valami második cuccra a kormányra. Vissza kellett adnom a NiteRidert, a sima zseblámpa pedig ugyan fényes, de mégsem világít olyan szépen - ráadásul a fokozatok sem jók bringára, a 600 lumen sokszor kevés, a 2300 meg értelemszerűen üzemidőben gyenge, a kettő között meg semmi. Viszont meglepő, hogy mennyire sok terepfutó van éjjel a Hármashatárhegyen!
    Váltók: Az állítható rugó egy régi Shimano történet, legalábbis a felsőbb kategóriában, a 92-es XT és 93-as XTR is ilyen volt, ráadásul az utóbbinál nemcsak a kanál, de a váltót visszatérítő rugó erejét is több fokozatba lehet kapcsolni.

Új hozzászólás Aktív témák