Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Na mi a helyzet errefelé? Mindenki megvan még? jjeahh-t ezer éve nem láttam stravan, még mindig a borda sérüléseddel küzdesz?

    A mai túra közepén elkopott a hátsó fékpofám. Már észrevettem h a végét járja, meg is rendeltem az újat, de nem gondoltam hogy ilyen sürgős lesz. Egyszer csak megváltozott a fékezés hangja, és az organikus átment full fémesbe :)) Kicsit belemart abba a feszítő csipeszbe, onnantól már óvatosabb voltam, még mindig fogott szépen, de nem akartam kinyírni a tárcsát.

    Ki lehet találni melyik a hátsó , nem értem ti hogy tudjátok hamarabb megölni az elsőt, én most hogy óvjam a hátsó tárcsát, többet húztam az elsőt, és táncolt rendesen, szóval én úgy gondolom hogy eddig is kimaxoltam a tapadást, elöl slx ice tech 200 as tárcsa, hátul, meg egy alapabb 180 as, az első nem forrósodik, a hátsó eléggé felmelegedik 3-5 perc leejtőzés után. mindkettő kb fél évet bírt, gyári organikus slx m7000 pofák voltak.

    Itthon sok féle fékpofám van, értsd: sok kopott de egyik sem az slx m7000 fékhez. Mennyire lehet gáz, ha kb 1 hétre, egy ilyet raknék bele, ami szélességben megfelel, csak éppen kicsit magasabb?!
    Sérülhet ettől a tárcsa, vagy féktest?

    Biztonságosabb lenne, venni egyet ami pont ekkora méret? Nem sajnálnám rá a pénzt, de itthon a boltokban nincs olyan amit én szeretnék, csak a gyári van meg valami nukeproof, kb 20 euróért, amiről nem találtam jó értékelést.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák