Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz cdl #122543 üzenetére

    Én ma 5 fokban indultam Dunakeszire, felvettem a futógatyám meg hosszúujjúm és rá a hétköznapi ruhám (farmer, póló, 2 pulóver). Egész jól belőttem, nem fáztam, de melegem sem volt. 22km.
    Ott többedmagammal megmártóztunk a Dunában.
    Utána melegedés egy közeli cukrászdában, majd visszatekerés. Itt már az út kétharmadánál kb le kellett vegyek egy pulóvert mert kb 10 fok lett és kisütött a nap.

    Igen, a HR mérés egy olyan dolog, hogy vagy mellkaspánttal érdemes vagy felkarra tehető optikai mérővel, mivel a csuklóra nem tud olyan biztosan ráfeszülni egy karóra úgy, hogy ne szorítsa el a kezed :D És ezeket mindig fel kell venni előtte, nyilván 10km alatt kár ezzel foglalkozni.
    Most, hogy mondod, hogy engedjem el a gps-t, nem is rossz ötlet, végül is a mindennapi mérésre egy nem gps-es óra is pont jó, csak lehessen szinkronizálni géppel, az a szigma ilyen?
    Bár az is igaz, hogy ha nincs térképen jelzett bejárt úthoz társítva a mérés, akkor nehezen értelmezhető...

    6030D: kind of igazad van, de mivel tudom, hogy az óra maga nem bír olyan sokat, ezért nem teszem fel rövidebb tekerésekhez, mert nem szeretem tölteni... :D Meg annyira nem is kényelmes, kéne vegyek hozzá egy kerékpáros tartót.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák