Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz hegyimorc #121563 üzenetére

    Nem tudom neked milyen modell van, tegnap én utána néztem 300eurós kategóriáig eljutva, fellelkesültem, aztán mikor láttam ezt a videót(edge 820), amiben olyan az érintő képernyő, hogy egy 10 dolláros gagyi "okos" óra is kenterbe veri, el is ment a kedvem az egésztől.

    A teljes teszt pedig itt van, amiben megemlíti, hogy neki kb 4 óra az üzemidő :)) omg az kb semmi, és nem is erdőben használja, ott lehet nehezebben talál jelet és még jobban merül? 4 óránál többet ritkán tekerek, de mikor többen megyünk akkor lazán elvagyunk 5-6 órát is, mert sokszor megállunk stb, ilyenkor nekem állandóan ki kellene kapcsolnom? v ez magától kikapcsol ha nem mozog a bringa, és olyankor nem eszi az aksit?

    Komolyan nem értem miért nem képesek legyártani egy okos telefont kompakt méretben(2-3"), android OSel, és mindenki olyan appal navigál amivel akar? Hogy lehet 2018ban ennyi pénzért ilyen minőséget kínálni? Az első videón meg a Wahoo kijelzője mellett hihetetlenül pici a garmin 820.

    Ezen infók alapján + amiket a videók alatt írtak, engem nem győztek meg, hogy képesek lennének olyan szintű biztonságos navigálásra mint a telefonom + komoot app, főleg az olyan esetekre gondolok, mikor újratervezés kell, mert valami miatt nem lehet arra menni.

    Ezekre(garmin) tölthetek úgy nyomvonalat, hogy komoot-on megszerkesztem magamnak, és kimentem a gpx-et, azt beimportálom, és ő felismeri nem csak az utat, hanem az összes ösvényt OSMről azt is, amin nem megy az útvonal csak belecsatlakozik, és mondjuk lehetne arra is menni?

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák