Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz jjeahh #106157 üzenetére

    Olvasd el a cikket amit linkeltem tegnap, talán választ ad 1-2 kérdésedre. (A K2 kelleni fog, ha nem akarod, hogy rossz helyre rakódjon le a Ca). Hogy mennyit és milyen gyakran, azt nem tudom, alapvetően Ca-t nem kell külön szedni, azért írtam, hogy ha úgy érzed jót tesz, akkor szedd nyugodtan, csak kombináld D3 és K2-vel, hogy ne lehessen mellékhatás.

    Amúgy, a porcpor elvileg jó az izületi problémákra, elvégre minden benne kell legyen, ami kellhet. A zselatinról, kollagénről is hallottam jókat.

    Feltételezem fontos tényező a megfelelő tekerési technika és a megfelelő bringa. Ha fáj valamim (csinálok erőedzést) én azt szoktam, hogy kevésbe terhelem és jobban odafigyelek rá, amíg a fájdalom meg nem szűnik. Ismerd a korlátaidat és figyelj a jelzésekre.

    Más: mesélte egy edző, hogy járt hozzá egy triatlonos. A triatlon hiába állóképességi sport, az edző mégis guggoltatta nehéz súllyal őt. Mint kiderült nem hiába, mert mikor tekert fel az emelkedőn és hagyta le sorra a versenytársakat, akkor tudta, hogy mi adta neki erőt. :D

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák