Új hozzászólás Aktív témák

  • Alu

    senior tag

    válasz Véreshurka #104447 üzenetére

    Ha már másik lakat, akkor az Abus áll közelebb hozzám.
    Amit linkeltél jó árban van, de nem tűnik acélosnak. Az Abus U-Mini 2mm -rel vastagabb és viszonylag könnyen levágták. Az Abus Granit X-Plus 540 -et néztem még. Drágább, de 15/15 a biztonság és testbikeon is dicsérik.

    Egy másik használt bringa sajnos nem játszik, már megvettem az újat. Egyenlőre otthon, biztonságban pihen, amíg találok hozzá megfelelő zárat.

    (#104410) pc360: Annyira nem tűnik vacaknak az a Kryptolok. Nem is azért gondoltam, hogy egy Evolution után ez állítsa meg a tolvajt, hanem hogy alapból neki se akarjon állni. 2 lakat neki is dupla macera.
    Egy normális U -t erővágóval nehéz elvágni, a fűrész viszi. A láncot lehet könnyű elvágni erővágóval, de marha macerás fűrészelni. A kettő kiegészíthetné egymást. Amúgy meg ha egy Evolutiont leszed, akkor kb bármit rátehetnék, csak idő kérdése. (szerintem) [link]
    Megpróbálom majd megbeszélni az adott illetővel, köszönöm, jó ötlet!

    (#104427) JackFeryll: A komolyabb érték relatív, de nem titkos, róla lenne szó. Mire felpakolom 1-2 kiegészítővel és megejtem a nyereg, teleszkóp cseréjét bőven 200 felett lesz (főleg lakattal együtt :) ).
    A több U lakat alatt különböző méretekre gondolsz, hogy a legideálisabban tudjam lezárni minél kevesebb helyet hagyva a fűrészeléshez, feszítéshez?

    λŁƯ™

Új hozzászólás Aktív témák